måndag 15 januari 2018

Mopedforum veteran

Reservdelar till flera mopeder framför allt veteraner , bla Husqvarna. Har delar till Jawa, Stadion, Babetta och Simson. Jan Holgersson i Örebro. Veteran samt övriga mopeder - razzer.


I vårt museum hittar du alltid något spännande! Raketsports mopedforum -allt om veteranmopeder.

Gå direkt till innehåll. Inga frågor i detta forum! Mopedforum - tipsa, fråga och diskutera allt som rör mopeder, t. MC, fiddy eller hemmabygge. Om du beställer innan 14:en vardag så gör vi allt vi kan för att skicka din order samma dag!


Vår målsättning är att ha rätt prisnivå på delar från. Rätt mkt veteran moped folk där faktiskt. Jag har varit medlem på MoppeNet under lång tid.

Visst har det kommit perioder då alla dessa Nyregristrerade kommit i överflöd och trott att de kan allt. Kom å kika på ett antal veteran Mopeder, MC, Cyklar mm i härlig gårds miljö. De flesta Lörd-Sönd Öppet 12. Onsdagar Maj-Sept stänger vi 13. Diverse reservdelar och.


Eftersom det borde finnas folk här med färska kunskaper så vänder jag mig hit - Jag är på jakt efter dela till gamla moppar och då vore ju ett mopedforum rätt ställe att börja på. Hej, letar med ljus och lykta efter en tank till en Monarscoot. Frakt endast kronor! Mope (av motor och pedal, se etymologi) cykel med motor, populärt kallad moppe, är ett två-, tre-, eller fyrhjuligt motorfordon.


De tidigaste mopederna. Guide - Montera Kåpor. Då det är rätt så många kåpor på en scooter att. Sverige för veteranbilar, där Du annonserar GRATIS. Där Du hittar din usabil.


Om detta är ditt första besök på Bilsnack och funderar på att bli medlem? Klicka här för att läsa reglerna. Fast fotpinne höger sida.

För funderingar på hur du. Motorn är under arbete, och experimentell modifikation. En site för de med intresse för turbo och trimning av bilar och andra fordon, speciellt i Sävar med omnejd.


Montagesats för våra Lifan motorer 5och 1cc. Svensktillverkad och lackad i org grön färg. Passar utan ingrepp och svetsning i ramen.


Hjälmtillverkaren DMD är marknadsledande inom klassiska MC-hjälmar med vintage- och retrodesign. Se statistik över mopedpriser (begagnade mopeder). Prisstatistik för olika mopedmärken, modeller, årsmodeller, et.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg