måndag 22 januari 2018

Citat lycka och glädje

För fullständiga regler och villkor, se våra användarvillkor. Citat om lycka och glädje. Tid du njuter av att slösa är inte bortslösad.


Marthe Troly-Curtin 2. Ordspråk om Glädje och citat om Glädje - Sveriges största samling ordspråk och citat ! Lycka är inte ett mål.

Det finns bara en lycka i detta livet, att älska och att bli älskad. Dessa citat handlar om lycka. Att använda olika snabbavslappningsmetoder kan hjälpa dig att öka din glädje. Att träna avslappning och meditation kan vara ett bra sätt för att allmänt må och fungera bättre, öka glädje och självförtroende samt få en bättre sömn.


Att helt skyddas från sorg kan också skydda dig från glädje. Jonathan Safran Foer 9. Den som inte möter ljuset kan inte bli en stjärna. Visdomsord om lycka och glädje.

Visa även ordspråk på engelska. Det är att du glädjer en annan, det är den enda glädjen. Eleanor Roosevelt ”When it’s dark enough you can see the stars” Ralph Waldo Emerson ”Be happy for no reason, like a child. Det värsta som kan hända.


Det har sagts mycket om sambandet mellan pengar och lycka , men de klokaste ord kan komma från Jules Renard: Om pengar inte gör dig lycklig, ge dem till mig. Happiness is a journey, not a destination. The ultimate source of happiness. Vägarna är många och de uppmuntrande citaten likaså.


En liten solskensbok att ge till någon du önskar lycka och glädje ! Fokusera på de saker du verkligen njuta, snarare än glädje du får ut av att köpa saker. Om du ser en vän utan ett leende, ge dem en av er. Mr ordspråk kände en sak eller två om livet. Kloka kortaskar med citat om glädje , motivation, kärlek, vänskap och lycka.


Att njuta av själv eller som present till vänner, familj och medarbetare. Kärlek är något som man inte kan hålla, smaka på eller se, utan bara något som man kan känna. Kärlekscitat ger dig den råa sanningen om hur det är när man är nära inpå livet och hur det är när man har förlorat det.


Vi har alla försökt att få eller ta oss igenom kärlekens rutschkana. Denna pin hittades av Halla Larsen.

Hitta ( och spara!) dina egna pins på Pinterest. Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka … Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg