fredag 19 januari 2018

Viaplay utbud

Se svensk TV inom min. Vi tycker att du ska kunna titta när det passar dig. Mer om Viaplays utbud finns här. Streama bra TV-serier online i hög kvalitet eller ladda ned till tablet eller mobil!


Se vad som är nytt, högst betygsatt eller populärast.

Oavsett om du behöver en ultra HD-box, en trådlös router eller en ny fjärrkontroll så har vi något för dig. Så kika in och se vårt sortiment och vad vi kan erbjuda just dig. Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League. Viaplay erbjuder serier på nätet för hela familjen. Ta del av utbudet i din dator, mobil, surfplatta eller Apple TV, när och hur du vill.


Bra på resan, på landet eller om du kanske inte vill slösa på surfpotten. Utöver dessa länder gäller detta även Norge.

Tjänsten fungerar precis som i Sverige i form av utbud , teknik och funktioner. I utbudet finns svenska serier som Maria Wern och Swedish Dicks, Seinfel X Files, South Park och Mad Men. De har ett stort utbud av nedladdningsbart material, och utbudet i stort är varierat. Här är en överblick över priser och innehåll.


Hittar ju trådar om vad som är bäst när jag googlar men gör en ny så att man får info om dem aktuella utbuden , tjänsterna uppdateras ju hela tiden. Vad skulle ni ha valt? Titta live eller upp till timmar senare. Dessutom kan du streama via webbplatsen viaplay. Se livesport, serier, barnprogram och filmer i din surfplatta, mobil och dator.


Välj själv vad du ska titta på och när det ska börja. Netflix har fler inställningar för videouppspelaren och helt Ok utbud , ståuppkomikers Netflix Comedy Special bland. Canal digital hade bra priserbjudande och lite fler roliga kanaler som viasat inte har eller har tagit bort ur sitt utbud.


Här hittar du utbudet av filmer och serier på Netflix i Sverige. Huvudsändningarna kan ses i efterhand om man inte vill gå upp mitt i natten och titta på nordamerikansk NHL-hockey. Utbudet av film och tv-serier är också bra, men fokuset ligger främst på sport.


Se listan över tjänstens bästa serier och filmer.

Amazons utbud skiljer sig från resterande tjänster i testet. Amazon har även köpt in material från små enskilda producenter vilket innebär att det dyker upp en hel del totalt oförståeliga klipp som verkligen inte känns som om de hör hemma i utbudet på en streamingtjänst. Gå in på Mitt Telenor för att se din faktura och på så sätt komma åt ditt kundnummer. Kolla utbudet på Netflix och Viaplay. Första filmen jag åg på bådas utbud var ”Super size Me”.


Så båda tjänsterna har visst samma filmer. Ladda ner och titta utan uppkoppling. Villkor För alla Viasat-paket gäller månaders bindningstid. När du skaffar något av Viasats kanalpaket får du tillgång till Viaplay.


Här kan du se livesport, serier, barnprogram och filmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg