onsdag 31 januari 2018

Beard balm användning

Beard balm användning

Stort sortiment av bra skäggvax. Köp ditt skäggvax hos oss. Gratis frakt, supersnabb leverans och oslagbara priser hos Apotea. Min opplevelse er at Citrus lukter best. Ellers kan jeg ikke finne noen forskjeller.


Balmen er fin da den har litt mer hold enn en skjeggolje, men den må absolutt ikke forveksles med skjeggvoks, som kommer i nesten identiske bokser. Den lindrar rodna irritation och klåda i huden under skägget. Den återfuktar skäggstråna och gör dem mjukare samtidigt som den ger en fylligare känsla och utseende.


För dig som vill ha ett tjockt och fylligt skägg är detta rätt produkt - den både skyddar och binder luft så att skägget faktiskt känns tjockare direkt efter applicering! Har du lätthanterligt skägg funkar balmet dessutom bra som styling. En doft som påminner om en vårdag - som Rufus upplever den - körandes på sin älskade motorcykel genom Englands blomstrande, gröna landsbyggd.


Beard balm användning

Produkten absorberas snabbt och innehåller kakaosmör för att leverera en icke-fet glans till skägget, tillsammans med sheasmör som agerar återfuktare. Mjuk och återfuktande för både skägg och hud. Hjälper med den vardagliga stylingen. Användning : Tag upp produkten från burken med fingrarna.


Börja med en liten mäng det är alltid lättare att lägga till än att ta bort. Den hjälper dig att forma skägget och få ordning på ostyriga skäggstrån. Samtidigt har den en vårdande funktion med vitaminrika essentiella oljor i innehållet, så att skägget får en hälsosam lyster och ger dig en fräsch.


Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Ett avancerat beard balm som gör skägget mjukt, skönt och fylligt med snygg lyster.


Den vårdande balmen är samtidigt mycket mild mot huden och hjälper till att motverka klåda, irritation och mjäll i skäggbotten. Bivaxet ger stadga och möjliggör styling av ditt skägg. Använd den regelbundet för ett friskt och mjukt skägg.


Beard balm användning

Doftar härligt och friskt från tillsatt pepparmintolja. Den återfuktande balmen ger inte bara en naturligt vårdad look, utan lindrar även hudirritationer som klåda och torrhet. Med en härlig doft av grönskande barrskog. Tillverkad av naturliga ingredienser. Multifunktion skäggbalsam med lätt till medium stadga.


Det är ett mjukt vax som ger din mustasch kontroll och stadga. Lägg mustaschen på plats med det här vaxet som smälter när du värmer det mellan fingrarna. Mustaschvaxet har en skön doft av citrus.


Den ger en känsla av tjockare och fylligare skägg. Berikad med sheasmör och arganolja, vilket ger ordentligt med näring till både skägg och skäggbotten. Motverkar klåda och irritation.


Doftar manligt och fräscht med träiga noter. Beard Balm Woodland är ett mustaschbalsam från Mr Bear Family.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg