torsdag 11 januari 2018

Gardinstång rusta

Shoppa gardiner till bra pris: bonprix. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här. Vi har flera modeller i olika stilar och färger, med ändknoppar i olika utföranden. Våra gardinstänger är enkla att montera och har justerbar längd för att du lätt ska hitta en modell som passar ditt fönster.


Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena.

Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra. Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen. På BAUHAUS finns ett stort sortiment av gardinstänger i flera olika mått, färger och material. Vi har svarta gardinstänger , vita gardinstänger , gardinstänger i trä och i metall. Ta en titt i vårt stora sortiment och vi är säkra på att du kommer hitta en gardinstång som passar in i ditt hem.


GARDINSTÄNGER FÖR ALLA BEHOV. Skapa en gardinlösning utifrån dina behov och stil. Vi erbjuder ett komplett sortiment av gardinstänger , gardinskenor och tillbehör.


Du hittar även beslag, gardinringar och omtag med tofsar till dina gardiner för att skapa en dekorativ känsla i hemmet.

Köp online eller ute i din lokala JYSK-butik. Ibland kan det vara knepigt att hitta rätt tillbehör till gardinstången. Hitta rätt gardinstänger för just ditt hem. Vi har gardinstänger i mässing, gul med vita fästen och mycket mer.


Beställ din gardinstång från Hemtex webbshop eller köp i någon av våra butiker. Utforska våra gardinstänger och våra gardinskenor med tre spår, vajrar samt dubbla gardinstänger och hitta din perfekta lösning. Handla tryggt på jotex. Här hittar du mängder med gardinstänger till dina fönster.


Den enda som duger i vårt hem :) Det blev ett lyft för hemmet, då denna gardinstång gjorde entré. Enkel gardinstång som är justerbar i längdled och levereras med två gardinstångsfästen. Gardinstänger , på åhlens.


Om du har fler gardinstänger i samma rum kan det även vara snyggt om de matchar varandra, så passa gärna på att byta ut alla samtidigt. Trots ett varierat utbud finns det en gemensam faktor för våra produkter, och det är priset. Hos oss erbjuds du prisgaranti på hela sortimentet.


Här har vi samlat inredningsdetaljer, filtar, ljus och dekorationer m. Se våra dekorativa etanolkaminer och praktiska brastillbehör. Hur hänger du helst dina gardiner? På en snygg gardinstång såklart.


Därför har vi ett brett sortiment av gardinstänger i alla möjliga olika stilar, färger och former.

Kolla in våra gardinstänger och skenor från Kirsch. För att passa perfekt till dina fönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg