tisdag 23 januari 2018

Life gym göteborg

Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Välj din anläggning i menyn för att se utbud av pass och aktivitet, boka, och mycket mer.


Vi hälsar er alla välkomna till Life ! Hos tränar alla sorters människor - erfaren som oerfaren. Stora och luftiga lokaler som rymmer såväl lyx som komfort.

Hos oss är du alltid välkommen! Stor som liten, smal som tjock, vältränad som otränad. Alla sorter får plats under vårt tak i fräscha och komfortabla lokaler på 8m2. Träningsmaskiner av högsta klass och tillräckligt mycket fria vikter så ingen behöver stå utan. Life Göteborg Nordstan Granne med Operan och Avenyn i Göteborg hittar du Life Nordstan.


I den stora, ljusa butiken finns ett stort sortiment av naturlig hudvår hälsosam mat, kosttillskott och träningstillskott. Här finner du ett brett utbud av olika träningsformer och en mängd olika gruppträningspass. Vi har allt för din träning!


Med ett brett träningsutbud som präglas av glädje, passion och gemenskap sätter vi alla människor i alla åldrar i rörelse.

Butiker över hela Sverige. Vår kunniga personal svarar gärna på frågor kring din hälsa. Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor. Träna gratis i en vecka och testa vårt utbud av styrketräning på gym , gruppträning och kondition. Mellan den friska luften från kusten och pulsen från Göteborg gömmer sig en klubb med ett komplett träningsutbud.


I en familjär atmosfär, möts människor i alla åldrar om den gemensamma strävan efter en friskare och starkare kropp. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Fantastiska Erbjudanden i Göteborg. Gymmet har modern utrustning med stor variation. En bra kombination av maskiner, fria vikter och konditionsmaskiner gör att det finns något som passar alla, från nybörjare till dem som är vana att träna på gym.


Trivselregler i gymmet. För att alla ska trivas och känna sig säkra på gymmet finns särskilda regler. Gym Träningsanläggningar Göteborg - bosu, delkroppsmassage, friskvår aloe vera, akutbehandlingar, akuttider, diplomerad massör, coaching, dkv hälsa. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbu kvalitet, personal och inte minst pris.


Här hittar du ett gym nära dig. Med över 1anläggningar är det inte så lätt hitta den närmaste, ange namnet på ditt närmaste gym , stad eller träningscenter du vill träna på nedan så hittar du mer information om det. Träna i gymmet , testa på ett gruppträningspass, simma på badet eller varför inte titta på vad vi kan erbjuda för företagslösning?


Välkommen att hitta ditt lokala gym ! FriskisSvettis Göteborg Bli medlem idag!

Boka vårens PT Smallgroup.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg