tisdag 16 januari 2018

Träffpunkten storgatan 11 uppsala

Titta in när Du har lust. Vi har även föreläsningar, och mycket annat. Träffpunkt Storgatan har en rik programverksamhet som. Här finns bilder på våra lokaler på Storgatan 11.


Verksamheten är rädda säger pensionärsrådet som driver.

Uppsala Pensionärsföreningars Samarbetsråd har verksamhet på Storgatan i Innerstaden, Uppsala. Vi hänvisar tillsvidare till UPS webbplats för Storgatan 11. Läs mer om övertagandet av Storgatan 11. På träffpunkten Gudrun finns möjlighet till social gemenskap och aktiviteter. Värdinna för träffpunkten är Susanne.


Vår ambition är att vidga verksamheten, framför allt med fler öppna arrangemang. För att handha driften av träffpunkten erhåller UPS ett årligt bidrag av äldrenämnden. SeniorNet Uppsala är en lokalavdelning ansluten till SeniorNet Sweden.

Vi verkar för att alla – både nybörjare och mer vana – ska bli delaktiga i dagens alltmer datoriserade samhälle. Vid äldrenämndens möte den december tog nämnden det formella beslutet att överta driften av träffpunkten på Storgatan från Uppsala pensionärsföreningars samarbetsråd (UPS). Första dagen för öppethållande i kommunal regi blir januari.


Du hittar oss på Svartbäcksgatan 52. SOCIAL MEDIA VAD ÄR ROTARY? Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrun. Adress Storgatan Uppsala Sverige Kommande evenemang. Sören Gozzi visar lappen med det glädjande budskapet som man satt upp vid fikarummet hos PRO.


Men nu drar vi alla en gemensam suck av lättnad över att hotet har försvunnit, säger Sören Gozzi, ordförande för PRO Uppsala samorganisation och aktiv i PRO Fålhagen. Mötena är på torsdagar och börjar kl 13:för att pågå ca två timmar med en paus för fika. Torsdagen februari. UPPSALAVisa vägbeskrivning. Testa hur bra ditt företag syns på internet.


Biblioteksmatch den januari på Uppsala stadsbibliotek. Välkommen till olika träffpunkter runt om i Uppsala kommun för dig som fyllt år. Här arbetar vi hälsofrämjande för både kropp och själ.


Bengt Karlsson, Upplands Idrottshistoriska Sällskap, berättar från de senaste hundra åren.

Hitta Storgatan Uppsala : Nummerupplysning och adresser till alla Storgatan Uppsala i hela Sverige – hitta. Matsalen fylld med intressanta föremål. Välkomna till ett arrangemang med samlare i centrum!


Lämna gärna er epostadress till nils-erik. Här har även pensionärsföreningar möjlighet att anordna cirklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg