måndag 8 januari 2018

Vem är camcam

Köp Cam Cam på Babyshop. Allt för barn i åldrarna till år. Att hinna med både jobb, träning, familj och vänner och samtidigt handla och tillaga nyttiga måltider är en omöjlighet i mångas liv. Kanske bäst jag ringer och frågar att det inte är för att jag känner några kändisar, är lite snygg eller är kusin med Lucette Rådström. Herregu det är SÄKERT kusinskapet med Lucette.


Gud så pinsamt, berätta inte det för någon! Vad tråkigt att din kille inte får vara retorikexpert trots att han är snygg Camcam. Alexandra försöker vara lite hemlig med var de ska bo och nöjer sig med att säga att det är i ”Nacka” men detektiv- CamCam vet så klart var det är. Kanske för att jag bor åt samma håll (och för att jag fått det skickat till mig på mail) men jag kommer givetvis inte skriva ut det.


Nu bara blir det inte att jag skriver här. Har precis varit i Göteborg på lovet med Josef. Innan dess gjorde jag klar en film som vi haft som projekt i två veckor. Just nu är jag mitt uppi att göra klart ett filmprojekt vilket ska leda till en film på tre minuter. Vi spelar alla våra roller och om någon inte passar in i systemet rubbar det vår ordning.


Det skapar oro, ilska och en önskan att bli av med det störande elementet. Det här är en komedi, men med en allvarlig underton. Den handlar om det omöjliga att inte ha fördomar och om en längtan att duga inför andra utan att bli definierad som något annat än en människa. Vem som är den äldre eller blir äldre är ingen annan än du och jag.


Så se dig omkring, se all den fantastiska rikedomen av människor av alla de slag. Det och en massa andra vem är påståenden svarar vi på i videon :) Kolla även in våra nyheter på Hickap också, med koden. Det är så det är och så det ska vara. Hos oss kan du snabbt och enkelt se vem det är , vi har telefonnummer till telefonförsäljare. När bouppteckningen är klar och dödsboets räkningar är betalda är det dags att dela upp arvet.


Vem är camcam

Här kan du få massor med tekniska data om en bil och du kan även se om den är besiktiga vad den har för skatt etcetera. Den enda du behöver göra är att skriva in registreringsnumret. Du kan också få veta vem det är som äger bilen, men du måste gå en liten omväg. Små filmer om stora känslor med Lilla nalle och hennes kompisar som leker, bråkar, tävlar och gosar. Berättelser om att komma bort, vara bäst, spika sig på näbben eller att vara ful för att man är gul.


Om den ena föräldern är avliden ärver eventuella syskon hans eller hennes del. Finns det arvingar i den första arvsklassen ska dessa ärva allt, trots att det t. Tredje arvsklassen är den avlidnes far- och morföräldrar och deras barn (mostrar, morbröder o.s.v.). Verksamhetsutövaren är en innehavare av säkerhetstillstån rörelseidkare eller yrkesutövare, företag, sammanslutning, stiftelse eller inrättning som i sin verksamhet använder strålkällor, eller annan arbetsgivare eller näringsidkare som utövar strålningsverksamhet. Antingen tillfaller de någon enligt lag, (reglerna finns i Ärvdabalken) eller så har du själv i ett testamente bestämt vem som ska överta dina tillgångar. Här nedan går vi igenom vem som ärver dig enligt lagens regler.


Vem är camcam

De svenska arvsreglerna är tydliga. Vem är verksamhetsutövaren? Arvet går i första hand till dina bröstarvingar. Fy vilken vidrig person hon är och vet du vad.


HON ( Cam Cam ) om någon vet hur det är att bli nedringd och mailat till jobbet. Hon har fått uppleva samma sak. Fler vet vem hon är och många har mailat till kundtjänsten och ringt för att de avskyr hennes blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg