tisdag 16 januari 2018

Rättningsmall v75

TRAVTIPS, V-TIPS, ALLT OM TRAV, FORUM, TRAVNYHETER, Tips till bl a V, V6 Voch V5. Nyheter, forum samt mycket mera. V75-kalkylator - Travpunkten. Beräkna Din V-vinst.


Du kan enkelt hitta rätt resultat och utdelning på vår sida för V-resultat.

Rätta din V-kupong här. På Travet hittar du alltid rätt resultat. Här finns ett Excelark med rättningsmallar för V, V8 V6 Vsamt Stryktipset. Vresultat lördag Bergsåker. Perfekt att ha samlat i ett dokument.


Vi har skapat en sådan rättningsmall för att rätta V, du hittar den här nedan. Det enda du behöver göra är att fylla i hur många hästar du hade i respektive lopp och se till att bocka av de lopp som du inte lyckades pricka vinnaren.

Här hittar du den senaste rätta raden för Vfrån ATG. Resten sköts automatiskt! Travsidor för både amatörer och proffs med spelservice för VV6v6voch V75. Dessutom Travstatistik, Travskola, m m. För V, V8 GS7 V6 Voch Vbetalas vinsten ut till ditt ATG-konto cirka minuter efter det att sista avdelningen har gått. Det är smart att använde en rättningsmall för V86.


Eftersom det kan vara komplicerat att själv rätta en vinnande kupong är en automatisk rättningsmall till stor nytta. Maximera din statistik genom att föra exakt protokoll över dina val eller hitta verktyg och sajter för liverättning av din travkupong online. Fyll i antalet Markeringar du har i respektive avdelning.


Har du missat vinnaren i någon avdelning markerar du med en nolla i rutan för Antal Vinnare. Här redovisar vi dagens vinnare inom Vså snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från Vidag på Bjerke. Första start för Vär satt till ca 19:så om du inte ser något resultat. V, så att den räknar ut antalet 5:or, 6:or och eventuel 7:a, där man även knappar in utdelningen manuellt och så låter man excel räkna ut vinsten.


Letar du efter en sida som hjälper dig att rätta V? När antalet undervinster (sexor och femmor) ska räknas ut på Voch dess syskon V6 Voch Vkan det vara skönt att ha en rättningsmall som gör jobbet åt dig.

Dunkade in sjuan idag, men istället för ~10k på kontot så har jag tydligen 24k. Detta antar jag bero på att jag hade satt ut Dame Orly som reserv i mitt helgarderade v- så antar jag att jag fick in två sjuor? En annan grej jag alltid undrat över är hur man räknar fram hur många sexor och femmor man får ut när man får en sjua. Spela reducerat på trav- och sportspel!


Speltjänst erbjuder enkla men kraftfulla verktyg för att spela smartare på ATGs och Svenska Spels poolspelsprodukter. PÃ¥ ATG Play kan du se den senaste veckans trav- och galopplopp frÃ¥n spelformerna V, V8 V6 V6 V D LD cirka minuter efter mÃ¥lgÃ¥ng. Resultatet för sidan 5uppdateras löpande så fort en vinnande häst är klar och loppet är rapporterat. Sidan uppdateras även med vinnarodds och värde, samt eventuell häst som strukits. ATG och travsporten i Sverige.


Då föddes V, Harry Boy lanserades och Vinnare Vstartade på TV4. Vär spelet där de bästa hästarna och kuskarna tävlar varje vecka. Vstår för en väldigt stor del av ATGs totala omsättning.


Ja precis att träffa 7:an är att få rätt i alla lopp på Voch man får även ett antal 6-rätt och 5-rätt beroende på hur många hästar man har i varje lopp. Man har alltså ett system med rader. Top hålls alltid i den femte V-avdelningen ( V-5), vilken brukar gå av stapeln runt kl.


V-dagar under exempelvis helgdagar). Travfansen lämnar istället tusentals systemkuponger på nätet och hos ombud och följer loppen med rättningsmall live. Drömmen alla ovannämnda grupper av spelare har är densamma: att hitta bra Vtips, välja rätt hästar i dagens startlista och bli rik på spel, när det är dags att rätta raden.


SverigeTravet som ni hittar alla den information som vi erbjuder till våra resultat då vi även har med odds för vinnarhästen vilket man såklart önskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg