tisdag 23 januari 2018

Kända citat om vänskap

Citat om vänskap ger en den sanningen som man behöver när det gäller vänner. Om du har få eller många spelar det ingen roll. Vänskap har bara en betydelse.


Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem. En god vänskap betyder allt i denna värld.

Løfter kan skaffe deg venner, men. Citat om bästa vänner kan användas för att berätta för dina vänner hur mycket du uppskattar dem. Ingenting beskriver ens bästa vänner bättre än citat om bästa vänner. Din bästa vän är inte bara en annan person, utan en vän i ett helt annan känsloregister än med dig. Detta beskrivs i dessa citat om bästa vänner.


Så här kommer några fina citat om just vänner! Hitta citat om vänskap här.

Från liv till kärlek och allt däremellan. Vänligen läs vårt urval av de bästa citat här. Citaten handlar om allt du kan tänka dig, men framför allt kärlek. Det bästa i livet är trots allt kärlek, så det är inte konstigt att de bästa citaten handlar om just det ämnet.


De bästa citaten är ofta också de som resonerar med dig mest. Kända citat är citat som verkligen ger oss tankar om deras viktiga budskap. Majoriteten av citaten har uttalats av personligheter som verkligen har gjort en skillnad för mänskligheten och många av dem används än idag.


Visdomsord om vänskap. Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap ! Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner! Många människor som tror sig ha skapat ett hem att leva i, märker ganska snart att de bara öppnat ett värdshus för sina vänner. Behöver du förslag för dikter om vänskap ? Då har du kommit till rätt ställe.


Vi har samlat flera fina vänskapsdikter. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden.

Dikter om vänskap – Dikt av 12. Det finns så mycket du inte kan se. Som tanken på dig kan få mig att le. Ta till dig vad som står i dessa citat och fundera över relationen du har med dina vänner.


Idag vill vi dela med oss av sex fantastiska citat om vänskap som du kan reflektera över… citat om vänskap som får dig att tänka ”Han som söker efter en vän utan defekter kommer förbli utan vänner” Detta turkiska talesätt uppmanar oss att reflektera över vad vi kräver av andra i jämförelse med vad vi kräver av oss själva. Oavsett hur många låtar han skriver så fortsätter Håkan Hellström att ge oss gåshud gång på gång. Eftersom Håkan är känd för att leverera citat som träffar rakt i hjärtat har Baaam listat textrader som vi aldrig kommer att tröttna på! Tretton odödliga citat ”Krigets första offer är sanningen”.


Historien är full av fantastiska citat , som som brukats och missbrukats, vänts och vridits på och satts in i sammanhang, där de passat till en aktuell situation och med få, exakta ord beskrivit en hel tidsanda. Citaten är inte kategoriserade, utan tankar om livsfrågor blandas med synen på vad filosofi är och så vidare. Det är dock tänkt att avgränsa dessa återgivna formuleringar till att de ska vara uttalade av filosofer och därför saknas talesätt, ordstäv och dylikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg