onsdag 10 januari 2018

Doslock 110mm

Doslock för takdosor hos ELDIREKT. Täcklock 110mm för kopplingsdosa, med fästskruvavstånd 78. Levereras med tätningsdamask för kapslingsklass IP44. Anslutningslock för kablar.


Med nipplar och dragavlastare för kablar med 9-16mm diameter.

För montage på apparatdosa med 60mm fästskruvavstånd. Shoppa TÄCKLOCK KABELKANAL 120MM till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Ett doslock (Och allt annat elmaterial) skall vara tillverkat av ett material som klarar glödtrådsprov vid ca 800grader utan att börja brinna.


Samt om det utsätts för en låga så skall det självslockna. Plasten i en glasslåda klarar verkligen inte det. Då är det bättre att klippa till ett lock i plåt. Jag har testat med 1mm men det är för litet och locket snäpper inte fast.


Jag hittar dock inget sådant någonstans.

Finns det någon som vet om dessa går att få tag på? Det skall vara med snäppfäste (d.v.s. inga skruvhål). DOSLOCK KDL Skruvfastsatt Ø 10 KDL, kopplings. Takkåpa 110mm med isoleringsskruv. Takdoslock 3pol ojordat ø1mm infällt med 1kr.


Infällda för tak diam 1mm. Kundtjänst Varumärken Nyheter Kampanjer. Dubbelväggsrör på ring med slät insida. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Stegarna har mm tråd utom 53- och 75x4-stegarna som har mm trå och 42 5och 622-stegarna som har mm längdtråd. Alla mått är utvändiga och a. Med längd 1mm och bredd mm. Modellen är tillverkad i halogenfri termoplast och har fästskruvavstånd mm. Voltimum - Voltimum är en portal med verktyg. Takdosa med 8st 16mm studsar och 2st 20mm inkl putslock.


Med takdosa Multifix Ceiling får du en säker knytpunkt.

Dels genom dosans mångsidighet och. Vi utmanar den fysiska bygghandeln genom att. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Blindtakkåpa Fästbygel Vit från Gelia hos Växjö Elektriska - experter på ljus. Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg