fredag 19 januari 2018

Baltiska bowlinghallen priser

Priserna är uppdelade i priser för registrerade föreningar och organisationer, samt övriga kunder. Registrerade föreningar och organisationer har reducerade priser. Baltiska bowlinghallen Baltiska bowlinghallen På grund av en brand i en toalett i foajén håller vi stängt i bowlinghallen fram till tisdagen den januari. Hallen passar lika bra för stora som små grupper, för barnkalas, tävlingar och företagsevent.


Tipsa oss om ändringar.

Här listar vi alla Sveriges bowlinghallar som har scoring online. Vi är din lokala bowlinghall med fokus på välvårdade banor, god mat och hjälpsam personal. Vi är mer än en vanlig bowlinghall - vi erbjuder kompletta paket för alla dina firanden med mat och nöje för stora som små. Jag uppskattar den fina servicen, den trevliga. Kom och bowla hos oss!


En av Sveriges största bowlingshoppar med stor butik i Malmö och över års erfarenhet i branschen. Stort sortiment online med gratis frakt på allt! Barnkalas på Baltiska bowlinghallen.

Passa på och spela bowling i Malmö i hjärtat av Skåne. Bowling är alltid kul – och socialt. Vuxna avser företag och personer år fyllda utan något som styrker reducerat pris såsom CSN-kort eller intyg från försäkringskassan etc.


VÄLKOMMEN TILL HAGA BOWLING – ÖSTERGÖTLANDS STÖRSTA BOWLINGHALL Hos oss hoppas vi verkligen att du ska trivas! Hos oss är möjligheterna många, tveka inte att ställa just din fråga till oss. Johan är den andra generationen som driver bowlinghallen i Nyköping, och man skulle kunna säga att Johan växte upp i sin pappas bowlinghall.


Köp biljetter till Baltiska hallen på Ticketmaster. Junogatan Uddevalla. Timpris Vardagar till 16. Vi är en utav Sveriges största bowlinghallar med våra banor och den enda godkända i Umeå. Varje fredag och lördagkväll har vi nattbowling 20:00- 24:där musiken är lika aktuell som igenkännande.


Vi är den kompletta bowlinganläggningen med allt ifrån tävlingsbowling, barnkalas till företagsevent. Världsmästaren i dubbel, tillsammans med Josefin Hermansson, ville inte ens åka till VM i Las Vegas där hon tog guld. Jag vägrade packa ihop mina klot.


Här nedan följer de aktuella priserna för bowling. Det priset gäller endast om det är ungdomar på banan. Vill dem vuxna vara med gäller nedanstående priser.

Måndag till torsdag serveras dagens lunch. I hallen finns även restaurang och Highnose Proshop. Nu börjar det bli dags att anmäla sig till vårens Halliga! Välj från våra färdiga paket som innehåller både mat och aktivitet.


Spela bowling eller ät en bit i vår restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg