måndag 1 februari 2016

Sigrid dansare

Nu berättar dansparet om relationen. Jag var helt förstörd. Sigrid Bernson och Samir Badran kan spela in en duett ihop. Men det var bara att köra på som vanligt – upp på scenen och le, säger tv- dansaren till tidningen Topphälsa. Och refrängen, Vi ska bada nakna på Sergels torg, har fått flera kändisar att kasta kläderna.


Programmet produceras av Mastiff och ger svenska kändisar en möjlighet att få.

Sigrid skriver egen musik, sjunger och spelar gitarr. I samband med En dans på rosor släppte hon sin första singel Feel Alive som hon skrev som ledmotiv till föreställningen. Sigrid har gått teaterlinjen på Calle Flygare teaterskola i Stockholm i två år.


Under en intervju med Topphälsa beskriver dansaren livet i offentligheten. Men den januari tidigare i år meddelade paret att man gått skilda vägar. Efter uppbrottet har det före detta paret fortsatt att leva sina liv.


Som tur är verkar kärleks-vindarna till slut ha vänt för Sigrid ! Under julafton delade dansaren med sig av en julhälsning – och en julpuss.

Pussbild bekräftar Sedan Sigrids uppbrott med Samir har dansaren ofta setts tillsammans med artisten Robin Bengtsson. Instagramföljare och rankas 1vid övergripande rankningar av Instagramföljare. Ett inlägg får runt 43.


Sigrid har startposition mitt på en tom scen, ensam men redan efter första textraden smyger en kille ut och omfamnar henne. Sen blir det mer drag. Hon har två par som dansar bakom henne. Mot slutet drar Sigrid ut på en tunga och landar på främre delen av scenen med sina dansare följande efter. Samir och Sigrid kan inte slita sig från varandra och alla som vet hur nyförälskade fungerar kan klart se hur det slår romantiska gnistor kring dem under repetitionerna.


Snygga Samir brukar vanligtvis inte ha problem med att få vilken tjej han vill på fall. Men Sigrid är inte lätt på foten. Det här är den bästa starten vi kunde ha fått, på riktigt! Vi ligger tvåa och du hade inte tagit ett enda danssteg i ditt liv. Förutsättningarna för succé finns dock där.


Let’s dance – år” med Anton Hysén. Nu är hon aktuell med ny musik på svenska och uppträdde i Nyhetsmorgon live med låten. Men som Expressen först berättade väljer hon nu att lämna tv-succén.


Samma varma leende som synts i fredagskvällarna i TVsatt klistrat på hennes läppar så även en måndagskväll.

I finalen pussades de också mitt på dansgolvet, framför kamerorna i direktsändning. Och ingen har nog undgått hur söt hon är tillsammans med den före detta paradise hotell deltagaren Samir Badran. Idag också en känd influencer på Instagram och med blogg där följarna får ta del av hennes vardag tillsammans med pojkvännen, sångaren och Tv-personligheten, Samir Badran. Jaha, då står det fredag i kalendern och det betyder klädrep.


Under lördagen fyllde dansaren år – en dag som hon firade med bland andra sin nyfunna kärlek. I ett Instagram-inlägg ser man att de befinner sig i en skidbacke i norska Trysil. Dansa började Sigrid göra redan som 3-åring, och då var det balett för hela slanten. Sigrid har minst sagt många strängar på sin lyra – hon är både sångerska, dansare och skådespelare.


Sigrid , är ett fornnordiskt kvinnonamn ursprungligen Sigfrid som är sammansatt av orden sig, seger och frid som betyder vacker, skön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg