tisdag 16 februari 2016

Bookbeat familj

Tusentals böcker och kända författare - ha alltid alla böcker med dig! Lägg helt enkelt till familjemedlemmen som du vill dela ditt. Välj och vraka bland de populäraste titlarna eller sök bland våra underkategorier. Däremot kan man enkelt lägga till upp till fyra extra profiler på samma konto om man är flera i familjen som vill lyssna samtidigt.


Mattias Edvardsson har skrivit en oavlåtligt spännande roman som skildrar varje förälders mardröm. En helt vanlig familj handlar om tre människor som tror sig känna varandra men lever i olika världar. Och den fina linjen mellan rätt och fel, lögn och sanning. Den har redan sålts till länder.


We use cookies to ensure the website functions properly. These, for example, will keep you logged in, will track performance and can be used for marketing purposes. Helen Decatur har ägnat sitt liv åt att sätta upp mål och nå dem – först klara college och sedan komma in på juristutbildningen, öppna egen advokatbyrå och bli ekonomiskt oberoende. En ung kvinnas försvinnande väcker stor oro i det lilla samhället Sunne.


Kriminalkommissarie Erik Ljung ansvarar för utredningen och upptäcker snart en koppling. Upp till personer kan använda samma konto. BookBeat familjeabonnemang.


Varje familjemedlem får en egen profil och ser bara sina egna böcker. Det är långhelg och för första gången på länge är hela familjen Birch samlad i det gamla huset i Norfolk när den äldsta dottern Olivia har kommit hem för att vara tillsammans med sin familj i en vecka. Två föräldrar och två vuxna döttrar, var och en med en hemlighet som de tvingas konfrontera under veckan. Bryt hela familjens ohälsosamma gamla mönster. Många barn och ungdomar skulle må mycket bättre om de åt nyttigare mat och fick igång en hälsosammare livsstil.


För föräldrar kan det emellertid kännas som en oöverstiglig ansträngning att förändra hela. Under decennier stals värdefulla böcker från Det Kongelige Bibliotek i Köpenhamn av en ansedd förstebibliotekarie. Stölderna avslöjades först efter mannens dö men istället för att gå till polisen fortsatte hans familj den brottsliga handeln. Hur långt skulle du gå för att skydda din familj ? Och hur väl känner du egentligen dina barn? De är en helt vanlig familj.


Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Stella anklagas för mord och hamnar i. Men en dag raseras allt. En nyinflyttad familj närmar sig ett obeskrivligt mörker.


I ett fönster mitt emot: en liten flicka som för alltid kommer att förändras av det hon anar. Cilla Naumanns nya roman är en skoningslös skildring av en familj i djupaste kris, men också en berättelse om outplånliga minnesbilder och hur de lever vidare i oss. Han flyttar in på ett lyxigt äldreboende där det som räknas är att ha nära och kära som kommer på besök. Eftersom Gustav alltid strävat efter att vara lyckad hyr han en familj.


Där kan du lägga till extra användare för kronor per månad. Hur många enheter kan man logga in på per konton? Det märks tydligt att Bookbeat backas av storförlaget Bonnier då de har ett väldigt brett utbud med många böcker i alla olika genrer.


Bookbeat familj

Som abonnent hos Bookbeat får du även snabbt tillgång till de senaste titlarna precis när de släpps och i många fall – om boken släpps av Bonnier – först av alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg