onsdag 24 februari 2016

Baka snabbt fika

Vem gillar inte att fika ? Handla online på Apotek Hjärtat. På Apotek Hjärtats e-handel finns hela sortimentet tillgängligt. Att bjuda på gott hembakat fika uppskattas av många.


Vi har flera recept på prima fika som är lätt att baka och dessutom passar perfekt att bjuda familjen eller kollegorna på.

Ska du ställa till med fest och tiden är knapp? Perfekt orsak till kak-bak för den som känner sig lite spak! När vårsolen tittar fram blir man sugen på kaffe med dopp!


En liten småkaka, muffins eller något med choklad. Snabb kola som julgodis. Dan före dan före dopparedan Baka annorlunda julkakor – enkla recept Saffransskorpor Saffransbullar med apelsin och mandelmassa.


Falsk ostkaka med squash Mjuk kardemummakaka.

Chokladsockerkaka med kaffeglasyr och mandelspån. Det finns alltid tid för en fika , och något sött till kaffet är ju nästan ett måste. Småkakor, kladdkaka, bullar eller paj, vad skämmer du bort dig själv med? Enkelt, gott och väldigt snyggt – det blir resultatet när du bakar i långpanna.


Här är de bästa recepten för din bakning – alla recepten är uttänkta för långpannan. Gör bland annat kanelbullar, blåbärskaka, citronrutor, lakritskladdkaka, svartvinbärskaka och kärleksmums som du aldrig har bakat dem förut. Här finns recept på glutenfri fika , för dig som vill avstå eller inte tål gluten i din kost.


Glutenfria kakor, pajer, bullar och andra bakverk - hos oss hittar du något för alla smaker. Baka glutenfritt fika med våra recept, för trevliga fikastunder. På fikafatet kan utbudet variera. Det finns ju faktiskt gånger man blir sugen på att baka fast man inte har tillgång till en ugn! Idag tipsar jag om goda saker du kan baka utan ugn.


Här hittar du klassiker till fikat, recept som både barn och vuxna kommer älska! Det kan behövas en stavmixer! Alla recept hittar du här nedan!

Vi börjar med denna helt underbara Chokladbollstårta, den behöver du bara smälta lite choklad till att göra ganachen! Vi har ju inte alltid tid att baka bullar som tar lång tid. Baka till fikat - någonting snabbt och enkelt? Så, vad kan man baka som går smidigt att göra.


Vi fyller kakburkarna med mintchokladsnitt, gaffelkakor, syltgrottor, jordnötscookies och havrekakor (klicka på bilderna så kommer du till recepten). Att baka just i långpanna är ju så himla smidigt, det går oftast rätt fort och du får fika som räcker till många. Först ut är de här helt fantastiska biskvierna i långpanna– ni är många som googlar på dom och hamnar hos mig. Muffins och mjuka kakor är alltid en höjdpunkt till fikat eller picknick-korgen.


Oftast ingår bakpulver. Det är enkelt att baka och går snabbt. Tänk på att alltid baka med smör för bästa resultat.


Här finns många goda och enkla recept på muffins, sockerkakor, rulltårtor och andra mjuka kakor med bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg