torsdag 11 februari 2016

Ledx cobra 5500

Ledx cobra 5500

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. Cobra has LEDs, Cree XM-L and an electronics with a very high efficiency.


Cobra har st LED och en elektronik med en mycket hög verkningsgrad. Designen är unik med elektroniken integrerad i lampfästet och ett platt lamphus med stora kylflänsar som leder bort värmen effektivt. Här får du riktigt mycket ljus och en optimerad ljusbild som lyser både långt och brett samtidigt. Jag har testat den kanske starkaste pannlampan på marknaden, här är en liten videosummering.


Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Den höga verkningsgraden tillsammans med st LED ger fantastiskt mycket ljus. Detta tack vare st LE Cree XM-L U och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad. De stora kylflänsarna gör att man kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen under kontroll.


Ledx cobra 5500

Ljuset på Cobran är inte bara starkast i LedX -serien, den ger också det mest optimala ljuset. Superlampan LedX Cobra har blivit bättre. Pannlampan som krossar det mesta inom sitt område är inte bara populär bland orienterare, cyklister, enduro-åkare och på byggen.


Nya Mamba X-pand har fått en nättare ram utan skruvar och vår nya egenutvecklade reflektor. Den ger mer ljus än de flesta billjus (hel och halvljus tillsammans). Detta paket kommer komplett med Lampa, Batteri, Hjälmfäste, Laddare.


Ledx cobra 5500

Nya Cobra X-pand har fått en nättare ram utan skruvar och nyutvecklad reflektor. Ett paket som kan användas av alla som kör med V likströmsystem på cykeln. Montera lampan på kåpan eller hjälmen och driv den från elsystemet.


Levereras utan huvudställning, batteri, laddare och anslutningskabel till 12V. UltrAspire Spry som väska till det stora batteriet. LEDX Cobra hjälmlampa.


Lampan ger nu mer ljus närmare fötterna samtidigt som ljuset i närområdet ökar men med bibehållen bredd och längd. Paket med huvudställning och stort batteri. Genom tillverkning i Sverige och högt kvalitetstänk levererar våra pannlampor det bästa ljus du kan tänka dig. Cobra lyser inte bara starkt, den lyser också brett. Det är ingen slump att den blivit populär bland skoterförare, enduroförare, eftersöksjägare.


Ledx :n räätälöity paketti erityisesti enduroon. It gives more light than most car lights (half and full beam together). Beställningsvara - ring oss. Denna lampa är perfekt för dig som ägnar dig åt enduro, arbete, orientering, eftersök och andra mycket krävande aktiviteter i mörkret.


Tanken är att föraren driver en lampa med batteri och en lampa via MC-kabel, det ena batteriet laddas medan det andra används. Med elektroniken integrerad i lampfästet kan lamporna göras både lätta och kompakta, ledx lampor är bland dom allra lättaste på marknaden. Med deras nya lampfäste har lampans tyngdpunkt flyttats närmare pannan så den upplevs ännu lättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg