söndag 7 februari 2016

Intresserad tecken

Det är något alla har upplevt, och det kan vara det jobbigaste som finns. Oron över att någon du gillar inte känner likadant är svår att hantera, därför listar vi nio säkra tecken på att du kan vara säker på att ni är på samma sida. Tecken på att personen inte alls är intresserad.


Liksom kroppsspråket avslöjar om någon är intresserad kan det också berätta motsatsen. Om personen backar några steg från dig, flackar med blicken och står med armarna i kors är det kanske dags att gå vidare. Hur vet man om en kille är intresserad ?

Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Men att först lära dig dessa tecken på attraktion och intresse är ett bra sätt att börja utveckla den här känslan.


Tänk efter om du någon gång fått något eller några tydliga tecken på att en tjej som varit intresserad eller kanske kär i dig. De är alla tecken på att han är intresserad av dig. Om du tror att uppvaktning genom retas är något som bara kindergarteners gör, du är långt borta.


Så vet man att hon är intresserad. Att ställa sig själv frågan ”är hon intresserad ?

Därför är det viktigt att kunna tyda de tecken på intresse som finns och på så sätt minimera risken att överskatta en relation. Om hen rör sin hals när ni interagerar med varandra så innebär det att hen är intresserad och orolig att ni inte ska komma bra överens. Hen rör dig när ni pratar. Om hen gör det så innebär det att hen är intresserad och vill ha fysisk kontakt.


Med inspiration från Elite Daily har vi listat sex tecken som visar att du ger mer kärlek än vad du får: 1. Du är den som söker kontakt. Det är alltid du skickar första sms:et, ringer eller pockar på uppmärksamhet från personen. Du kanske inte har tänkt på det förrän nu, men är det kanske så att hen av någon konstig anledning alltid är i lunchrummet exakt samtidigt som du? Det kan definitivt vara ett tecken på att hen vill ha chansen att se dig!


Det finns hemliga tecken som en kille visar när han är intresserad av dig. Vi har skrivit allt om de tecknen. Läs mer i vår artikel! Andra tecken på attraktion är att han rättar till sina kläder, drar handen genom håret. Ja, helt enkelt verkar medveten om att försöka visa sig från sin allra mest fördelaktiga sida.


Då sänker han tonläget. En intresserad man visar intresse för det du säger. Men visste du att han även sänker röstens tonart?


Om en kille inte är intresserad , eller inte riktigt bryr sig om vem du är så bryr han sig inte heller att titta dig i ögonen.

Ett annat säkert tecken på att någon är intresserad är att deras pupiller vidgas vid ögonkontakt, en ofrivillig reaktion precis som när man rodnar. Var också uppmärksam på hans kroppspråk. Det är ingen hemlighet att, som en helhet, killar föraktar avslöjar sina sanna känslor och tankar till andra, speciellt tjejer.


Om en pojke väljer att ta ner sin tuffing front och vara ärlig och uppriktig med dig, skickar han sannolikt du ett större tecken på att han är intresserad av att få känna dig på en mycket djupare nivå. När en kvinna är intresserad av en människa, hennes kroppsspråk kommer att återspegla detta. Här är säkra tecken på att hon är intresserad av dig: 1. Dit våra fötter pekar tenderar att vara åt samma håll som våra hjärtan så kolla in vilken riktning hans fötter har för en ledtråd till vem han kan vara hemligt intresserad av. Detta är ett tecken för att dig backa, och ge henne utrymme.


Om en flicka verkar avvisande och undviker dig, ge inte nödvändigtvis upp helt och hållet, eftersom du kan förväxla signalerna. Sakta ner istället och ge henne utrymme att andas. Hon kan vara intresserad av dig, men är obekväm med att uppvaktas offentligt.


Försöker hänga i samma kretsar. Börjar tjejen gilla fotboll helt plötsligt, eller hänger mycket med sin barndomskompis som du själv är bra polare me då är hon garanterat intresserad. Då var Sundhage mer intresserad av att spelet skulle se bra ut. En spekulant tog kontakt och berättade att han var intresserad av att komma och titta på maskinen.


Polisen är intresserad av vittnesiakttagelser runt Distansgatan och ett näraliggande parkeringshus. Men jag var också intresserad av hur filmen skildrar väldigt samtida fenomen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg