onsdag 3 februari 2016

Birgittas städ reco

Fri frakt vid köp över 500kr. Julia) Rent hem - rent samvete. Birgittas Städ i Stockholm. Visst är det skönt att komma till ett.


Rekommendera oss Vi är säkra på att du är nöjd med din städning och vi blir mycket glada om du rekommenderar oss till dina vänner och bekanta.

Våra uppdrag börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina behov. Då får vi en bild av vad du vill ha hjälp med och du har möjlighet. Dessutom kan du se vad andra har tyckt om resultatet, och jämföra hur de olika företagen ställer sig mot varandra när det kommer till både rekommendationer och priser. Här kan du hitta städhjälp i Stockholm som passar just dig och dina önskemål! Verksamhetsbeskrivningen för.


Bra pris, bra kvalitet på städning. Läs fler rekommendationer från.

Ja, registrerad för F-skatt. Visa fler bolag på denna adress. Bolaget ska bedriva lokalvård samt därmed förenlig verksamhet. Ansvarig Claudiu Teodor Dumitru år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Det finns många uppfattningar om vad som ingår i en flyttstädning, och därför ofta orsakar oenighet. Och lämnar inte över objektet förrän städningen är besiktad och godkän av den nya ägaren.


Inget objekt är likt det andra, så vi besiktar alla uppdrag. Vi erbjuder även servicetjänster med rutavdrag som exempelvis städning. Vår målsättning är att vi skall vara ett stöd för dig i din vardag, så att du skall kunna bo kvar hemma i din bostad så länge som möjligt. Ni är alltid välkomna att kontakta oss via telefon eller mail. Använd gärna vårt formulär för att skicka en offertförfrågan eller ställa en någon annan fråga.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Description: Städning av privata hem. Hemstädning innebär att vi regelbundet städar ditt hem.

Vanligast är veckovis eller varannan vecka. Storstädning: En storstädning är en betydligt mer grundlig städning, där vi rengör även sådana ytor som inte syns. Hitta och få information om birgittas städ i stockholm ab stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Testa hur bra ditt företag syns på internet. Vi utför hemtjänst med omvårdnadsinsatser och servicetjänster såsom städ , promenader, handling. Vår personal har lång erfarenhet av att ta hand om personer som har en demenssjukdom. Sections of this page.


Förutom de städ - och servicetjänster som vi erbjuder på plats hos er, så har vi även kapaciteten att erbjuda er en professionell tvätt av era textilier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg