måndag 15 februari 2016

Sönder synonym

Bilen gick sönder i närheten av Sveg och paret övernattade i fordonet. Rånarna slog sönder disken med en hammare och tvingade butiksbiträdet att öppna kassan innan de försvann i en blå Saab. Hans fordon gick sönder under en träning inför rallytävlingen. Om varan skulle gå sönder har du redan ett grundskydd i konsumentköplagen. Ikea har fått veta att den stora spegeln i dörren kan lossna och om den faller kan de gå sönder i vassa skärvor.


Sönder synonym , annat ord för sönder , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av sönder.

Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Vad är en synonym och ett motsatsord? En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.


Mer information om sönder. Vi har totalt fem synonymer till sönder , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för sönder , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig. Synonymer till gå sönder eller gå sönder synonym plus andra ord och dess synonymer. Vi har totalt två synonymer till gå sönder , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord).


Det finns tyvärr inte varken någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för gå sönder inlagda i vår databas ännu. Synonyms for sönder in Swedish including definitions, and related words. Ha sönder synonym , annat ord för ha sönder , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av ha sönder.


Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser. Annons: Definition i trasigt skick. Exempel bilen är sönder gå sönder Socialt Följ oss och få ett nytt ord. Nedan hittar du rätt svar och synonym på ta sönder Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår.


Synonymer för ordet Trycka Sönder , alla hittade — antonymer — 0. Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Ibland kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Minimerad Synonymer: Ge Vika, Grotta I, Deformationszoner, Sönder , Falla, Tumla, Störta, Cave-in, Uppdelning, Tumla, Sönderfall, Undergång, Steget, Misslyckande.


Skorpan gäspar två, och ingen i sikte. Klockan är två, och den har ännu inte anlänt). Det är något fel på tunnelbanan.

Han blev då arg, drog sitt svärd och högg sönder knuten och insåg i samma ögonblick att problemet var löst. En sådan oväntad åtgärd för att lösa ett till synes omöjligt problem kallas därför ibland Alexanderhugg, ett uttryck som används om drastiska, oväntade och oortodoxa lösningar på svåra problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg