onsdag 10 februari 2016

Dekorsten vägg vit

Plattor, marksten, murar m. Handla enkelt online hos bygghemma. Stort utbud av dekorsten från Hasselfors. Flera olika varianter hos oss!


På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment av dekorsten i olika material.

Du kan bland annat köpa diabas, sjösten, marmorkross och granit i båda stora samt små säckar. Placera dekorstenen längs med husväggen, rabatten, garageuppfarten eller muren så får du en vacker och levande trädgård. Stenvägg, väggsten och dekorstenvägg i hög kvalité till företag och privata. Lägsta priser, störst urval och bästa kvalité hittar du hos stonewall.


Vilken sort man väljer att ha i sin trädgård beror mycket på vilket utseende man önskar men även storleken på stenen kan vara avgörande. Marmorkross är exempel på sten med en lite mer exklusiv design. Genom att applicera dekorsten på en eller flera väggar i ett rum skapar du en helt unik stenvägg och kan beroende på vilken sten du väljer få till en modern, mysig eller industriell känsla i rummet.


Det finns flera olika sorters dekorsten att välja på.

Sjösten används med fördel om man vill ha ett lite diskretare men ändå dressat utseende. Med dekorpanel och dekorsten kan du lätt ge ditt hem det där lilla extra. Fixa enkelt en snygg stenvägg, vi erbjuder ett brett sortiment med flera olika färger och design. Låt inspirationen flöda!


Din beställning lägger du sedan smidigt online i vår webbshop. Som ytskikt i rabatten bevarar de fuktigheten och jämnar ut värme och kyla vår, sommar och höst. Dessutom skapar de inte minst ett otroligt vackert uttryck i din trädgård.


Frächa enkelt upp dekorstenen med hjälp av högtryckstvätt och en miljövänlig allrengöring eller såpa. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Fästmassa Kiilto superfix kg 7-10M² Vit flexibel dammreducerad lättviktsfästmassa. Dekorsten stav White 15xär en dekorsten i vit. Används för kakel, klinker och glasmosaik i torr- och våtutrymmen samt på värmegolv inom- och utomhus.


Skapa en vägg som skvallrar om din personlighet och ger extra liv till ditt hem. Använd tex väggtegel som en fondvägg eller på väggen bakom en braskaminen. VÄGGTEGEL BRICK VIT 10X40CM 0. Skapa med hjälp av dekorsten en vacker kontrast mot husväggar, träd m. Väggtegel och Väggskiffer nätet med.

Vi gillar vita väggar men tyckte det blev lite för mycket av det goda! Vi hittade en dekorsten av gips som vi gillade så vi bestämde oss för att sätta upp den på två väggar hemma. En vägg fick pryda sällskapsrummet och en vägg fick pryda arbetsrummet på nedervåningen (eget album).


Med tre enkla steg fick vi upp denna vägg på ca 8h. Dekorationssten används med fördel i rabatten, runt trädet, i fontänen eller dammen. Stenarna innehåller näringsämnen som inverkar positivt på jorden. Välj mellan tumla polerad eller krossad.


Vi kan även leverera i lösvikt. Skapa levande kontraster mot plattor eller husväggen med vacker dekorsten , granitkross elle sjösten. Lägg stenen som dekor i blomlandet eller nära huset för att skapa en mer havsnära känsla. Stonefactory erbjuder dekorsten av sjösingel och granitkross av flera nyanser. Välj den sort som passar bäst för din trädgård.


Bilderna är inte mitt vardagsrum utan bara bild på dekorstenen. Mäter 150x6mm och är skuren i små avlånga rutor. Jag har ett vardagsrum där på den mindre väggen har jag lagt upp vita dekorsten som ni ser på bilden. Och så har jag vita tapeter. Men tyvärr så lägger man inte märke till dekorstenen eftersom de är vitt.


Vitt vägg där och vita tapeter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg