fredag 12 februari 2016

Seglarkurs kroatien

Billigt Bilsemester till Kroatien med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Spara upp till i Kroatien. Nya hotellerbjudanden varje dag!


Seglarkurs kroatien

Följ med på våra seglarkurser i Kroatien och börja uppleva nya kulturer, underbara miljöer, delfiner, lokal mat och äventyr som bara nås på egen köl. Alla små pittoreska byar med gamla stenlagda pirar och lokala restauranger. Har du önskat att det var du som fick se, höra, lukta, smaka och känna?


Kommentarer från personer som har gått seglarkurs Jag har varit ute med min kompis pappas segelbåt vid flera tillfällen men har aldrig lärt mig att segla själv. Därför valde jag att gå en seglarkurs på en båtskola här i Göteborg. Vår egen segelkurs i Kroatien. Sailstar seglarskola Vi lär dig segla.


Jollesegling på Teneriffa, Veckor i Kroatien. Grundkurser i segling i jolle, mindre båt och stor båt. Att segla i Kroatien är att segla i något av ett paradis.


Den Kroatiska kusten är lång och flikig och har en övärld som gömmer vackra laguner, mysiga stränder, grottor och mycket mer. Så bokar du din Kroatien segling Allt du behöver veta om segling. Ta med dem du gillar, och välj själv om du vill segla med eller utan skeppare. Mellan Italien och Kroatien ligger den del som kallas Adriatiska havet.


Seglarkurs kroatien

Medelhavet rymmer det mesta. Det är här Croatia Yacht Club håller till, och här kan du kan hyra segelbåt av. Kroatiens högsäsong varar från juni till augusti, då höjs priserna på flygbiljetter till och från landet. Ett tips är därför att besöka Kroatien under maj eller september då du både kan njuta av lägre priser och sommarvärme. Om du behöver hjälp att hitta billiga resor till Kroatien kan du använda vår smarta sökfunktion.


För dig som vill gå vidare. Event, svensexor, möhippor. Chartersegling i Stockholm. Moderna fots segelbåtar ger er intensiva seglarkurser där både jollekänsla och storbåtskänsla kommer med. Segla charter med oss!


Arne Kappinen började segla i brorsans segelbåt på 80-talet och tycker att det är kul att vara med på dom kappseglingar som anordnas i distriktet. Om du vill läsa på ordentligt om allt som är värt att veta om segling i Kroatien så rekomenderar vi att du läser på vår bra att veta sida där du hittar inspiration och tips om att segla i Kroatien och annan information inför planeringen av din seglingssemester. Längtar till nästa båtsäsong och drömmer om att få göra om seglingsresan i Västindien.


Vi seglar varje sommar i Grekland och i Kroatien med många trevliga människor, du kan på denna sida läsa mera om detta och vad vi erbjuder. Genom att fortsätta använda vår webbplats, eller genom att klicka på OK, samtycker du till vår. Drömmer du om att kunna SEGLA? Häng med på våra seglarkurser för vuxna!


Seglarkurs kroatien

Vi hjälper dig att komma igång med seglandet. Våra instruktörer har mångårig erfarenhet av att bedriva Praktisk seglarskola för vuxna i Sundsvall. Då har vi en deal som kommer att passa dig som hand i handske. Om du vill lära dig att segla så finns ett alternativ i dealen med seglarkurs , där du efter kursen får ett intyg. Våra seglarkurser äger i huvudsak rum ombord på instruktörsägda båtar och vi är till elever ombord samt instruktör.


Att vi inte har fler elever ombord beror på att vi vill att alla skall delta aktivt hela tiden och ha uppgifter ombord. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av segling men vill lära dig att ta eget ansvar ombor är våra weekend- och veckokurser kurser ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg