måndag 1 februari 2016

Sevärdheter kreta platanias

Boka din drömsemester redan idag! Här finns de bästa familjehotellen. Lågpriser på hotell i Platanias. Hitta de bästa aktiviteterna på din resa.


Om upplevelsen är värt det, kan vi erbjuda den. Tillbringa din resa med att skapa nya minnen, inte med att förlora tid när du står i köer.

Fantastiska Erbjudanden i Platanias. Sevärdheter i Platanias : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Platanias , Grekland på TripAdvisor. Här tipsar vi om häftiga sevärdheter och mysiga måsten. Från fantastiska stränder som Elafonissi till gammal historia som Knossos.


Upptäck en bevarad gästfri kultur bland natursköna landskap. Iinte undra på det, för här finns det mesta som man kan önska sig. Den fina, långa, stranden med riktig finkorning sand är perfekt för ba sol, och allt som hör till.


Det gäller i synnerhet kulturella sevärdheter , som ön är rik på.

Afrata Beach, Platanias : Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Afrata Beach i Platanias , Grekland på TripAdvisor. Det är inte konstigt då det här finns det mesta för en underbar semester. Platanias bjuder på en avslappnad och välkomnande atmosfär, och har samtidigt ett härligt pulserande nattliv. Några kilometer söder om Heraklion ligger till exempel staden Knossos, där man för drygt hundra år sedan hittade lämningar som visade att det funnits en stad där under samma tid som pyramiderna byggdes.


Upptäck fortezzan i rethymnon och minoiska gravplatser. Kreta ett måste att besöka. Läs våra tips på sevärdheter och boka din resa på. Det finns en handfull restauranger i Gerani. Det är dock under två kilometer till Platanias , där det vimlar av restauranger.


Nattlivet är lugnt i Gerani, medan åter igen, det är kort avstånd till Platanias , där det är ett ganska livligt nattliv. Utöver de underbara stränderna som förstås är öns främsta dragplåster! Det är genom utflykterna du kommer nära Platanias.


Det kan handla om äventyr i naturen. Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur. Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter. Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan.


Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Här är tips om häftiga sevärdheter och måsten.

Aktiviteter och sevärdheter Den gamla stadsdelen i Chania, med dess pittoreska gator och vackra byggnader är en attraktion i sig. Vid hamnen ligger den turkiska moskén, och i slutet av piren hittar man den gamla venetianska fyren. Några minuters promenad från hamnområdet ligger en stor saluhall med kött, fisk, grönsaker och mycket annat. Namnet Platanias har byn fått av de stora träden som byn var full av för många år sedan.


Hotellet omges av en välskött trädgård med pool och snackbar. Väl städat, trevligt rum med separat sovrum. Eftermiddags sol på balkongen.


Rummet var rakt utanför poolen som var snygg och det fanns alltid lediga solstolar. En lite bar vid poolen. Greklands största ö är en smal sak - mil lång och två till sju mil bred.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg