onsdag 24 februari 2016

Tradera sweden ab

Tradera sweden ab

Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Tradera Sweden AB är ett mellanstort aktiebolag med anställda. Testa kostnadsfritt i tre månader. Välkommen till Tradera Infocenter. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


Tradera sweden ab

Här finns svar på allt du kan tänkas fundera över. Hitta och få information om tradera sweden ab stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi hämtar informationen.


Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Det finns olika sätt att betala för ett köpt objekt på Tradera. En säker betalning betyder att ditt betalsätt erbjuder ett köp och säljskydd. Klarna och Tradera inleder nu ett långsiktigt samarbete som ska förenkla för svenskarna att sälja vidare sådant som inte längre används.


Tradera är Nordens största marknadsplats på nätet och besöks varje månad av fler än miljoner privatpersoner. Hur mycket kostar en ny höstgarderob till barnen? Tradera har gjort en undersökning kring detta och hur många som handlar begagnat inför hösten.


Ansvarig utgivare: Christian Nilsson, utsedd av Merinfo Sverige AB. Vad är det som gör Tradera säkert? Vi strävar efter att våra köpare och säljare alltid ska känna sig trygg med att handla och sälja hos oss. Vi på Tradera fokuserar på flera områden som gör oss till en säker marknadsplats. Här kan du läsa mer om våra fokusområden.


Varje vecka besöks Tradera över miljoner gånger. Det kanske inte är så konstigt – att köpa och sälja på Tradera är nämligen ganska lätt att fastna för. Dessutom är det enkelt, kul och smart – både för plånboken och miljön! Medlemskapet på Tradera är helt gratis och du betalar bara när du fått din vara såld.


Skolstarten är nära och för många föräldrar innebär den inte bara att barnen börjar en ny årskurs utan också betydande kostnader. Tradera Meddelandetjänst Nu kan du skicka och ta emot meddelanden direkt på Tradera. Läs mer om hur det fungerar här nedan. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Tradera sweden ab

Se till att exemplen som dyker upp är representativa för saken som du söker efter. Om inte – sök igen med fler detaljer. Although Tradera welcomes members from all over the worl most are Swedish. Samarbetet har pågått i många år och varje år ser vi ut att slå nya rekord.


Med en specialanpassad teknisk lösning är det är ett unikt samarbete som generar stor uppmärksamhet i alla medier i hela landet. Sello är Traderas 1a val då Sello står för Traderas egna säljverktyg i form av en ”Whitelabel”-lösning. Höstens trevligaste säljtävling där alla har chansen att vinna drömresor och andra fantastiska priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg