torsdag 4 februari 2016

Romantiska hotell i stockholm

Snabbt och enkelt att använda. Din bokning har bekräftats. Boka snabbt, enkelt och säkert! Nya erbjudanden varje dag. Hitta billiga hotell för i natt. Erbjudanden på otroliga hotell.

Sök och boka billiga hotell nu. Vill du lyxa till det lite extra kan kan du beställa tillval till rummet som väntar när ni checkar in. Goda ostar och kex, säsongens frukter eller smakfulla viner. Tveka inte med att höra av er till oss!


Vi erbjuder hotell i olika prisklasser och med olika erbjudanden, allt för att hitta det perfekta hotellet för en romantisk weekend för er! Beskrivning: Ett hotell som ligger på exklusiva Strandvägen. Här bor du i klassisk elegans med moderna inslag, och hotellet har flera olika sviter och hotellrum att välja mellan.


Här kan du läsa mer om hotellet och boka (reklamlänk via Awin).

Koncepthotellet The Winery Hotel har som namnet skvallrar om ett tema kring vin. På taket kan du avnjuta ett glas eller hänga i den 27-gradiga utomhuspoolen. Upplev de romantiska sidorna av Gamla Stan med dess påtagliga historia, se charmiga Södermalm eller upptäck vad.


Läs mer om hotellet och boka här. Grand Hôtel är en given kandidat bland romantiska hotell. Servicen är förstklassig och atmosfären är påtagligt. Njut av en romantisk helg på hotell. Du hittar många alternativ, vare sig du söker ett romantiskt slott, ett mysigt stadshotell eller ett romantiskt paket.


Här kan man bo med en fantastisk utsikt över stadens hamninlopp och Djurgården samt avnjuta en härlig middag vid strandkanten på hotellets restaurang. Very nice looking out onto the water and all the boats. We also traveled with a dog and there are fine walking routes close by. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. När du bor på Elite Hotel Adlon har du bästa tänkbara kommunikationer, Centralstationen ligger precis intill hotellet.


Stockholm på ett enkelt sätt. På romantiska - hotell. Hotellen är uppdelade per landskap, kommun och sta detta för att du enkelt ska kunna hitta ett romantiskt hotell i just den stad där ni söker ett hotell. Njut med din käresta över en romantisk middag och ett riktigt gott vin eller varför inte beställa ett romantiskt paket med mousserande vin, choklad och rosor upp till rummet?


En trappa upp på Nobis Hotel hittar du restaurang Noi.

Där serveras mat som följer säsongens bästa råvaror. Stefano Catenacci är den som står bakom den gastronomiska prägeln med inspiration från det europeiska köket. Se vårt utbud här - Vem vet? Du kanske hittar en riktigt bra deal på hotellnätter. Spendera en helg på tu man hand med din älskling på något av våra 2hotell.


Vi har flera fina pärlor som passar extra bra för en romantisk weekend. Addera en ostbricka eller en flaska bubbel på rummet som överraskning åt din partner när ni checkat in. Här har vi samlat våra bästa tips för en romantisk upplevelse. Här bor ni nära det romantiska området Sacré-Coeur, därmed lite utanför Paris huvudpuls.


Det finns bara fem rum på hela hotellet , vilket gör det extra speciellt och intimt. Menyn är full av klassiker som sniglar, hummer, gratinerade musslor, pocherat ägg, franska ostar och crème brulée. Hotellet själva säger att de är Paris hemligaste hotell.


Perfekt för en romantisk afton i kärlekens tecken. Lokalerna i Hotel Kungsträdgården har fantastisk takhöjd och ger en känsla av att befinna sig på en fransk innergård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg