torsdag 11 februari 2016

Seglingskurs kroatien

Seglingskurs kroatien

Billigt Bilsemester till Kroatien med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Spara upp till i Kroatien. Nya hotellerbjudanden varje dag!


Lär dig segla i Kroatien för att kunna hyra segelbåt på egen hand. Sailstar arrangerar två veckor i Kroatien vår och höst och dessa båda respektive veckor har olika resmål. Den första veckan (vecka respektive 40) är resmålen öarna Solta, Hvar, Vis, Brac medan den andra veckan (vecka respektive 41) går norrut mot Kornatis nationalpark och omgivande öar. Vår egen segelkurs i Kroatien. Följ med på våra seglarkurser i Kroatien och upplev nya kulturer, underbara miljöer, delfiner, lokal mat och äventyr som bara nås på egen köl.


Jag funderar på att gå en veckas seglingskurs i Kroatien , är det nån här som har erfarenheter av det? Eller tips på nått av företagen som verkar där? Vi har kurser för dig som är nybörjare, vill prova på segelbåt upp till dig som har seglat länge men vill utveckla din segling mer.


Våra kurser i segling sker i olika båtstorlekar och på olika platser i Sverige och utomlands. Vi erbjuder även privat instruktör ombord på din egen båt. På resan fick jag välja på att ligga på däck och lata mig eller aktivt vara med och segla med kaptenen. Jag lärde mig otroligt mycket på denna resa och kan tänka mig att åka väldigt snart igen.


Seglingskurs i Kroatien - Jämför kurser Här hittar du kurser som matchar sökningen Segling i Kroatien. Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. Tillbringa dagen med att utforska Zadars kust med en heldags eller halv dag privat segelbåtuthyrning med skeppare.


Leta efter delfiner i Adriatiska havet och lära. Seglingskurs Detta är en seglingskurs i Stockholm för vuxna som vill lära sig grunderna i segling och få Seglarintyg 1. Seglarintyg ger dig tillräckligt teoretisk och praktiskt kunskap och färdigheter för att självständigt kunna hantera en mindre segelbåt inomskärs i bra väder. Läs mer om kraven här. Något av ett måste att besöka, vad det gäller segling är Kroatien.


Sevärdheter i Rijeka: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Rijeka, Kroatien på TripAdvisor. Vårt kursprogram innehåller det mesta för dig som är intresserad av båtliv. Här finner du allt från seglarkurser för såväl nybörjare som avancerade seglare. Om du vill läsa på ordentligt om allt som är värt att veta om segling i Kroatien så rekomenderar vi att du läser på vår bra att veta sida där du hittar inspiration och tips om att segla i Kroatien och annan information inför planeringen av din seglingssemester.


Seglingskurs kroatien

Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av segling men vill lära dig att ta eget ansvar ombor är våra weekend- och veckokurser kurser ett. Alla kan inte segla, men det är aldrig för sent att lära sig! Anmäl dig till en seglingskurs och utmana dig själv på nya sätt. Sedan kan en segelbåt hyras antingen här i Sverige eller varför inte kombinera det med en tågresa och hyra av segelbåt i Kroatien ? Sailon Event hjälper dig till ett tryggare båtliv genom att erbjuda navigationskurser, seglingskurser och anordna charterseglingar. Som instruktörer i vår seglarkurs bidrar vi med en stor och bred kunskap om segling, navigering, säkerhet, väder, vindar, ankring, förtöjning, sjökort och båtlivet i Medelhavet i allmänhet och för Kroatien , Grekland och Turkiet i synnerhet.


Adriatiska havet, ett av de lugnaste och klaraste haven i Medelhavsområdet, är den perfekta platsen för att segla med fulla segel, besöka regionens vackra platser. Sevärdheter i Solta Island: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Solta Islan Kroatien på TripAdvisor. Vi vill göra segling tillgängligt för alla därför finns Svenska Selgarförbundets Seglarskola. Segling är så mycket mer än bara en stilla båtfärd genom ett.


Seglarskola med seglingskurser anordnas av för dig som vill lära dig att segla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg