måndag 15 februari 2016

Storytel se kontakt

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till? Gör långtråkiga sysselsättningar till vardagens gyllene stunder.

Hitta telefonnummer och adresser till företag och privatpersoner. Sök tjänster, produkter, kontaktuppgifter, kartor, vägbeskrivningar och gatuvyer. Idag tänkte vi kika lite på Mina sidor, eller kanske snarare dina sidor!


Mina sidor finns för att du som lyssnare och abonnent ska kunna ha kontroll. Det berodde på att det bara skickas via mail och min ordinarie mailadress var redan upptagen. Tjänsten finns för iOS och Android. Jag skapade en ny gmailadress som jag inte kollar.


Efter kontakt med dem avslutade jag tjänsten omedelbart men tro på f-n så kom det ytterligare en påminnelsefaktura.

Följ e-postlänken och byt lösenord. Du får nu ett e-postmeddelande innehållande en länk. Klicka på länken och följ instruktionerna för att byta lösenord. Ni är väldigt dåliga på att vara tillgängliga för era kunder.


Ingen personlig kontakt med er är möjlig via telefon. När man maila er svarar ni att det tar upp till dygn att får svar. Inte hellet eftrt dygn. Vi fick kontakt med en härligt brokig skara bestående av journalister, debutanter, manusskribenter och redan etablerade författare som började skriva historier i alla genrer.


Självklart sneglade vi på Netflix och HBO:s utbud. Du vet väl att du kan söka efter ditt problem i sökrutan på hjälpsidan! Om du har provat allt detta ovan och fortfarande har problem så är du välkommen att kontakta support. Detta vill vi fira genom att anställa en ny medarbetare på vårt kontor i Stockholm! Samtidigt är det faktiskt en reell och lite oroande inblick i hur det kan gå till i en mansdominerad litterär bransch, där gamla strukturer sitter i väggarna och där kontakter blir en alltför viktig del i förhoppningarna om en framgångsrik författarkarriär.


Vi är glada över att kunna öka. Den juni är det premiär för fyra nya bokserier som produceras direkt för ljud. Klicka här för att se video där VD Jonas Tellander och CFO Sofie. Vår vision är att göra.


We believe in stories, and we aim to be the obvious choice for all audiobook lovers.

To obtain documentation regarding such adequate safeguards, contact us using the Contact details listed in paragraph 9. How long the personal data will be processed. When you connect with us. We will process your personal data for twenty four (24) months from the date on which you chose to connect with us.


I just won five hundred dollars in a charity raffle! Active and Constructive “Wow, what luck. Are you going to buy yourself something nice? How did you buy that ticket? Doesn’t it feel great to win something?


Nonverbal: maintaining eye contact , displays of positive emotions. Därför är det även viktigt att du. Ljudböcker är ju numera riktigt populära och i takt med att. Genom samarbete med förlagen kan man erbjuda nästan alla ljudböcker som produceras.


En tjänst som liknar Spotify men för att streama ljudböcker istället. Ett tusental titlar sägs finnas i databasen redan och jag har fått positivt utslag på de sökningar jag gjort på mina favoritförfattare. Det finns även en spelare för mobiltelefoner med fri datatrafik i Sverige vilket är väldigt lovande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg