måndag 29 februari 2016

Finspackel jula

Finspackel jula

På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Det här snickerispacklet från Tremco är vattenbaserat och har god öppenti vilket betyder att det går utmärkt att använda vid bredspackling av större ytor, så som exempelvis dörrblad.


Finspackel RK, 4ml Finkorningt spackel för inomhusbruk. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Används inomhus i torra. Vi har olika spackel för olika behov, grovspackel fyller lite större håligheter och finspackel är perfekt när du vill ha en helt jämn yta.


Spackla om du vill ha ett perfekt resultat Att spackla är ofta nödvändigt för såväl proffs som hemmafixare. Billiga byggvaror dagars öppet köp! Beckers Spackel Fin 3L Spackel Fin är ett fingraderat, färdigblandat, vitt spackel för väggar och tak inomhus. Alltid supersnabba leveranser!


Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Lättviktsspackel för inomhusbruk. Fyller ut mindre hål och ojämnheter.


Enkelt att bre ut, lättslipat och sjunker minimalt. Fint allroundspackel för bl a puts, betong och skivmaterial. Det är väll i princip samma sort spackel. PP1som jag är mycket nöjd med förutom priset? Nu när jag ändå har en tråd uppe kan jag fråga samma sak om biltemas Polyester.


Finspackel jula

Finspacklet är perfekt för spackling av skarvar mellan gippsskivor och liknande. Vissa varianter av finspackel går helt sonika under namnet skarv- eller fogspackel. Rullspackel är ett spackel som passar bra vid bredspackling då det. Det här är ett fingraderat lättspackel för användning inomhus.


Det passar också bra för bredspackling och skrapspackling då du vill ha en mycket slät yta. När du spacklar inomhus är det underlaget som avgör vilket spackel som ska användas. Spacklet är lättarbetat, smidigt och vitt till färgen. Till exempel krävs det ett särskilt spackel för våtutrymmen.


Finspackel jula

Annars såg jag Bauhaus hade i samma prisklass. När det sista lagret spackel har torkat slipar man med ett mellangrovt sandpapper. Om du skall måla och vill ha en helt slät yta så använd finspackel som tredje eller fjärde lager.


Sopa upp så mycket damm som möjligt. Risken är annars att det tjocka och tunga dammet sätter igen dammsugaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg