onsdag 3 februari 2016

Huddinge kommun

Välkommen till bibliotek. Huddinge kommun erbjuder stöd till dig som. Här kan du bland annat. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Vi har samlat våra e-tjänster och blanketter under sju områden.


Välj område i menyn till vänster och klicka på det aktuella området för att hitta de e-tjänster och blanketter som finns tillgängliga. Om du redan har ett användarkonto fyller du i din e-postadress och ditt lösenord och klickar på Logga in. Glömt ditt lösenor klicka på länken nedan.


Du loggar in på Insidan med samma användarnamn och lösenord som du använder när du loggar in på datorn. Följ våra vandringsleder, flera anpassade för barnvagn och rullstol. Stanna och njut av stillheten och utsikten, grilla en korv vid någon av kommunens grillplatser, vi lägger ut ved. Hej Eric, Tack för din fråga! Du kan få de administrativa områdena utmärkta, inklusive gränserna mellan dem, i vår webbkarta.


Huddinge kommun

Paradisets skogar i Hanveden är kommunens största sammanhängande skogsområde. Om du inte har ett konto sedan tidigare kommer ett konto att skapas åt dig när inloggningen slutförts. Besök oss också på huddinge. Vi har sjöar och många vattendrag och våtmarker.


I södra delen av kommunen har vi höglänta sjöar som hör till de äldsta i Stockholms län. En tredjedel av kommunens yta är skyddad som naturreservat. Bebyggelsen i kommunen ligger i flera olika centra med affärer, service, pendeltågsstationer och flerfamiljshus som är omgivna av vidsträckta småhus- och naturområden. Elnätet i kommunen sköts av Vattenfall.


Huddinge kommun

Fjärrvärmen i kommunen sköts av Södertörns Fjärrvärme AB. Vi använder cookies för att din upplevelse av vår webbplats ska bli så bra som möjligt. Genom att besöka webbplatsen godkänner du detta. Join LinkedIn today for free.


Vid varje bidragstyp finns regelverket för bidraget. Part time, Independent Contractor, Work from Home Opportunity. Are you looking for a role that gives you the opportunity to work with one of America’s. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare.


Huddinge kommun

Den heter Elin med vänner och kommer hålla hus inne på Folkes. Fullersta Gård visar temporära och permanenta utställningar. Våra besökare kan också ta del av konstpedagogisk verksamhet, föreläsningar och café. Backspegeln passar på att önska God Jul och Gott Nytt år med denna finfina julgran skapad av Isabelle år.


Bilden är hämtad ur Barnkonstmuseets arkiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg