måndag 1 februari 2016

Logga in ist

Här finns också funktioner som gör det lättare för vårdnadshavare och administratörer att kommunicera med varandra på ett effektivt och säkert sätt. IST Home möjliggör för nätverket runt ett barn att samverka för att bära det från litet barn till flygfärdig vuxen. Vi skapar en värld där du och dina barn kan utvecklas tillsammans med andra.


IST Everyday består av produkterna IST Administration, IST Lärande, IST Schema och IST Everyday Services. Skola – lärplattformen IST Lärande skola. Du som vårdnadshavare kan logga in med BankID och ta del av information från skolan om ditt barn.

Eleverna kan logga in med sina vanliga inloggningsuppgifter som de brukar använda i skolan. Motala kommun har elevsystem för närvarorapportering, individuella studieplaner och betyg med mera. Inom grundskolan, särskolan och gymnasiet heter systemet IST Administration.


Inom Komvux och Svenska för invandrare (SFI) heter systemet Dexter. Här hittar du länkar till sidor där du som vårdnadshavare eller elev kan logga in. För dig som redan har en aktuell ansökan eller barn i verksamhet logga in direkt med e-legitimation för att ta del av dina uppgifter.


Nu är IST lärande igång på Braås skola. Elever och vårdnadshavare har möjlighet att logga in och följa elevens utveckling. Har du problem att logga in?

Under Relaterad information hittar du en lathund för IST Länkportalen. Värnamo kommuns förskolor, grundskolor, särskola, vuxenutbildning, Finnvedens gymnasium, Kulturskolan och Campus. Här loggar du in med e-legitimation för att använda vår e-tjänst.


Endast om man inte har tillgång till e-legitimation. Kontakta skolförvaltningen för inloggningsuppgifter. IST förskola och fritidshem. Du kan ansöka om barnomsorg, lämna in schematider, ange inkomstuppgifter samt säga upp plats. Du som har barn i kommunens grundskolor använder dig av Dexter för att se betyg, schema samt att göra sjukanmälan.


Härifrån kan du även ta dig vidare till vår skolplattform IST - lärande för att ta del av ditt barns planeringar, bedömningar, omdömen samt specialpedagogisk dokumentation. Om det är första gången du loggar in, ska du logga in med E-id. Logga in på den här webbplatsen. När du kommit in i programmet kan du själv skapa en inloggning (användarnamn och lösenord).


När du loggat in kan du ändra dina inloggningsuppgifter under menyn Uppgifter. Det här är inloggningssidan för administratörer. AD-uppgifter, det vill säga det användarnamn och lösenord som du fått från skolan.


Hjälp med inloggning utan e-legitimation Om du inte har någon e-legitimation, kontakta Halmstad direkt som kan hjälpa dig genom att logga in som ombud. Du kan logga in i IST -medgivande utan e-legitimation om du skaffar ett så kallat Skol-ID. Vklass är en plattform för kommunikation mellan elever, vårdnadshavare och skolans personal.

I Vklass kan du följa elevens skolgång, se närvaro, betyg och resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg