tisdag 3 december 2019

Riva linköping meny

Nu adderar den folkkära artisten fler datum till turnéplanen. På Riva erbjuder vi en italiensk meny med amerikanska inslag att avnjuta i en miljö full av upplevelser. Linköpings lunchguide anpassad för smarta telefoner. Våra stenugnsbakade pizzor är speciella och mycket uppskattade och något ni bara måste testa.


Riva linköping meny

Pizzorna finns även för avhämtning. Toppen ställe, mycket trevlig personal och. Vår inspiration hämtar vi från en mängd mellanlandningar hos de bästa ställena i både Amerika och Skandinavien och inte allt för sällan spetsar vi gärna till det med en egen unik twist.


Brasserie Bouquet är det moderna brasseriet med inspiration från det traditionella franska och svenska köket. Vi serverar lunch, brunch, afterwork och À la carte. Boka gärna ditt bord hos oss via vårt bokningsformulär på hemsidan.


Tusentals evenemang i hela Sverige. VÅRA MENYER Vi har samlar inspiration från världens alla hörn och skapat egna favoriter. Välj en meny serverad i vårt egenbakade bröd eller direkt på en tallrik. BRÖD Serveras med färskt brö sallad och ditt val av kött eller vegetariskt.


Vår meny är framtagen för att fylla alla behov och smaker, vårt koncept är casual dining och det är hela tiden den röda tråden i vår mat, vår inredning och i vår service till dig som gäst. Vi arbetar med de bästa råvarorna som finns och genom vårt samarbete med olika leverantörer utvecklar vi hela tiden vår mat och menyn. Lunch på Restaurang Cioccolata Bistro serveras på vardagar serverar vi mellan kl. På menyn hittar ni allt från svensk husmanskost till italienska favoriter.


Hos oss finns det alltid ett vegetariskt alternativ, en kött och en fiskrätt, en god pasta och en fräsch sallad. Visst, restaurangen har bytt skepnad några gånger genom åren. Menyn har förändrats och dukarna har bytts ut. Men trots det har vi alltid lyckats behålla det där speciella som gör Storan till Storan. Det där som är så svårt att sätta fingret på, och ännu svårare att förklara.


Portugisiskt kök i stan! Vi lovar ett högt fokus på detaljer, bra portugisisk mat och dryck samt trevlig personal. Hos stadens äldsta gourmetrestaurang får du mat som lagas från grunden. Här tillagar våra kockar färgstarka och kryddoftande rätter med inspiration från norra Indien.


Riva linköping meny

Its not just the beer, its the atmosphere! Här kan du se våran meny , telefon, karta, erbjudanden och mycket annat. Välkomna till vibrerande och levande. Vi erbjuder à la carte, dagens lunch, hamburgare. Merwah är den nya libanesiska restaurangen på Platensgatan som förr hette Sangria.


Vi har renoverat hela restaurangen och erbjuder dig att besöka oss och testa. Invigning av nedreplan och testa våra specialerbjundaden. Nu har vi gott om platser upp till sittplatser.


Riva linköping meny

Drop in utan bokning för små grupper. NYÅRSAFTONSMIDDAG FRÅN 500:- KR. FÖRSTA SITTNING FRÅN 15. ANDRA SITTNING FRÅN 19.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg