torsdag 19 december 2019

Sälja biljetter i andra hand ticnet

Hitta bästa lösningen! Ett av nordens bredaste skönhetssortiment, 30. Auktoriserad återförsäljare av skönhetsmärken.


Sälja biljetter i andra hand ticnet

Hyra lägenhet i andra hand – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Köp och sälj biljetter och artiklar säkert i andra hand. Tickster Resale är en betaltjänst (men ingen annonssida) där säljare och köpare av artiklar i andra hand kan genomföra affären på ett enkelt och helt säkert sätt. Det kan även vara garantier som uteblir, exempelvis vid inställt evenemang finns risk att man inte får tillbaka pengarna. Sälj i andra hand Innan du börjar, läs gärna vår artikel Tickster Resale – att tänka på innan du lägger upp din biljett till försäljning.


Ibland kan det vara svårt att veta om biljetterna säljs i första- eller andrahand. Om du vill veta vem som säljer biljetter till evenemanget i första hand kan du vända dig till arrangören och fråga. Kontrollera biljetten. För att vara säker på att du kan använda biljetten bör du kontrollera att den är äkta.


Vi köper och säljer evenemangsbiljetter i andra hand till varierande priser. Vid utsålda evenemang kan priserna vara högre än ordinarie. Vi tillhandahåller en service, vilket innebär att Ni när som helst på dygnet kan köpa biljetter till konserter, festivaler, idrottsevenemang, musikaler och andra evenemang via vår WebShop. Ticnet svarar med att man inte får plats med hela texten på biljetten men att på hemsidan så finns den fullständiga texten.


Där är det dock inte helt tydligt att man får sälja vidare sin biljett. Däremot är det väldigt tydligt att man kan bli avstängd på livstid från Ticnets service om man säljer sin biljett till ett högre pris. Billetto är plattformen där du kan administrera dina event och din biljettförsäljning helt på egen hand. Promota dina event, sälj biljetter online, scanna biljetter i dörren, hantera gästlistor, och mycket mer.


Det enda du behöver göra för att komma igång är att skapa ditt event på Billetto, och säga till dina vänner och din. Priserna i sådana fall kan vara högre eller lägre än ursprungliga biljettpriser. Information om detta finns på varje evenemangssida. Du hittar biljetter till olika föreställningar.


Idag finns det gott om smidiga och enkla webbtjänster som man kan använda sig av för att skapa evenemang och sälja biljetter. Boka dina biljetter nu! Ett bra exempel är Billetto. Den här typen av tjänsten låter dig på några minuter sätta upp ett evenemang och börja sälja biljetter. Den personen vars namn står på biljetterna måste vara med och kunna visa legitimation när sällskapet ska gå in.


Man måste alltså inte veta exakt vilka man vill gå på konserten me men man måste vara med för att de andra ska kunna komma in, förklarar Kristofer Åkesson, kommunikationschef på Live Nation i Sverige. Ofta blir biljetterna uppköpta av företag som senare säljer biljetterna till ett dyrare pris. Orättvist men inte olagligt. Men det finns anledningar till försiktighet om man handlar en biljett i andrahan säger Cecilia Norlander, jurist på Konsumentverket. Men den som köper i andra hand tar en stor risk att missa hela evenemanget.


Polisen varnar för att falska. I Danmark är det däremot förbjudet att sälja biljetter till högre andrahandspris än det som står på biljetten. Enligt Mats Brandt som är vd för Ticnet bör man vara försiktig innan man köper dyra andrahandsbiljetter. Det finns ingen garanti för att biljetterna är åkta.


Biljettsajternas verksamhet är inte olagligt. De annonseras ut på nätet av privatpersoner eller av webbplatser som specialiserat sig på att sälja biljetter i andra hand. Att köpa en biljett i andra hand över nätet istället för att stå i kö och vänta kan vara riskabelt. Som konsument saknar du skydd om den auktoriserade återförsäljaren bestämmer sig för att makulera din. I exempelvis Norge och Danmark är det olagligt att sälja biljetter till andras evenemang i andra hand i kommersiellt syfte, men det är lagligt här.


De riktiga biljetterna säljs klockan 12. Köp biljetter till Metallica på Ticketmaster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg