torsdag 12 december 2019

Saknar dig älskling sms

Snart kommer fler romantiska sms. Läs om romantik i Stockholm. Nya romantiska sms ”Din doft finns kvar i mitt sovrum.


Får mig ju bara att sakna dig ännu mer, kom hem snart håller sängen varm! Tanken på dig får mig att skaka av längtan.

Kan inte sluta skicka SMS dina nära och kära, rätt? Det är hur människor visar sin kärlek. Människor vill alltid ha sina nära och kära att veta hur mycket de älskar och saknar dem. Om du är trött på de gamla kärlek meddelandena, kanske du vill kolla in följande nya kärlek meddelanden. Jag längtar efter dig , älskling …. Kärlek till dig är som choklad som smälter i solen – ett säkert kort!


Hej älskling varje gång jag tittar mot stjärnorna ser jag dig då.

Nu älskar jag dig så mycket så det gör ont i hjärtat! Kommer aldrig lämna dig bara så du vet. Fia Vår älskade Henrik Lundström ligger ute på jobb så vi får mysa när du kommer hem på torsdag.


MIN ÄLSKLING DU ÄR SOM EN ROS. Du är det vackraste som finns älskade. Från en man vars hjärta alltid kommer att slå för dig. Ge bort än Jätte nalle! God morgon min älskling ,är du vaken?


Vakna så jag kan få prata med dig ” Någon är ganska så ivrig att få prata med sin älskling … ”Ska vi göra dom lila? Fungerar nog lika bra som raggningsreplik som ett sms i ett förhållande. Hur man gör någon glad på jobbet! Behandlar jag dig som en prinsessa?


Du kanske har ett distansförhållande, en vän som bor i ett annat land eller en förälder som är alldeles för långt bort. Glöm inte att berätta för personen att du saknar hen. Att erkänna hur mycket man längtar efter någon gör det enklare att lära sig hantera känslan.


Tack för att du finns till, är så lycklig att jag har dig , sov så gott!

Saknar dig sötis, du är det finaste jag vet. Sov Gott och dröm underbara drömmar. Kvar står bara jag, redo att älska dig. Mitt hjärta längtar efter dig.


Ronny Paulsen,jag älskar dig när jag tänker på dig , slår mitt hjärta, så hårt, att jag tror det hoppar ur mig. Mina romantiska sms till dig är enkla – älskar dig av hela mitt hjärta! Godmorgon älskling Hej Lillemor.


Skickar dig denna vackra dikt. En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud Du skickade sms och önskade mig godnatt kommer du ihåg det?


Du älskling , jag saknar dig Björn och Janne denna dikt tillägnar jag e Älskling , förlåt för mitt sena svar. Vill ha dig hos mig för alltid! Jag kämpar för att inte sätta mig på bussen hem till dig ! Jag vill bara vara hos dig ! Och att du valde mig är sjukt. Du väckte det glada i mig, och om jag kunde skulle jag ta ner månen åt dig. Du förtjänar det allra bästa, även om jag inte alltid kan ge dig det så stannar du hos mig?


Jag älskar dig , jag älskar dig. Seriös Dating med tusentals singlar. Skapa Gratis profil på älskling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg