torsdag 19 december 2019

Santorini hotell med egen pool

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Läs omdömen och boka nu! Hitta hotell med pool. Vill du simma rakt ut i poolen från ditt hotellrum, eller kanske ha din alldeles egna privata pool ?

Här listar vi våra hotell med swim-up, privat och egen pool. Sök hotell med pool i Santorini Hoppa i plurret! Svalka dig på de bästa hotellen med pool. Fel: Ange ett resmål för att börja söka. Dyk rätt ner i poolen , utan att behöva lämna hotellrummet.


Glöm alla tankar om att hitta en ledig solstol, du kan ju hänga på din egen terrass. Om du bor på ett hotell med swim-up kan du simma rakt ut i poolen direkt från hotellrummet. Det är precis vad man behöver för att komma iväg ifrån en stressig vardag. Hotellrum med egen pool !

När du har bokat ett hotell med egen pool eller direkt tillgång till ett rum till en gemensam pool , det är inte så dyrt som du kanske tror och fler frågar efter hotellrum med privat pool. Sviterna i kategorin Colonial är var och en som en liten stillsam oas, med en m² terrass, en privat pool och egen jacuzzi. Villa med egen pool för upp till personer. Till Varouxakis Villa kan du resa både med familjen och med vännerna.


Villan, som har privat pool , ligger bland olivlundar i stilla, naturnära omgivningar. Att promenera ner till Platanias livliga centrum tar dig bara ett par minuter. Alla pooler på hotellet är uppvärmda, har vattenfall och har belysning så du kan bada när solen gått ner. Men om du inte har råd med sviterna med pool kan du ändå njuta av havsutsikt från rummen på hotellet , då hotellet ligger på en klippa vid havet.


Du kan boka rum med Swim Out på flera av våra egna Sunwing Family Resorts, perfekt för barnfamiljer som vill bo på hotell med egen pool och njuta av en lite mer avskild semester. Ferie med direkte adgang til pool. Dyk ned i poolen uden at forlade værelset.


Glem alle tanker om at finde en ledig solstol - du har jo din egen på terrassen. Her har vi samlet de hoteller, hvor du enten kan bo på et værelse med direkte udgang til poolen eller har din egen private pool - se, det er bare mere ferie! Läs riktiga recensioner - boka nu!


Loizos Stylish Residences: Detta hotell med stjärnor ligger bara några steg från Museum of Prehistoric Thira. Erbjuder gratis wi-fi, utomhuspool och platt-tv. Splendour Resort: Detta hotell med stjärnor ligger bara minuters promenad från Santorini caldera.

Med utomhuspool, barnpool och bar vid poolen. Ett plus med detta hotell är att de erbjuder gratis transfer från flygplatsen eller hamnen om du säger till dagar innan ankomst. Santorini - an amazing, unobstructed view over the caldera, an incredible infinity pool ,. Carpe Diem er et elegant hotel perfekt til romantik og total afslapning på Santorini.


Den hvide facade med de store brune sten står smukt og indbydende. Fra poolområdet med infinity-effekt, har du en panoramaudsigt over landskabet og havet. Siesta Key Rock Waterfall Pool with Grotto,. Poseidon Villa, med utsikt mot templet och havet, har en fantastisk atmosfär och en egen pool på en av de vackraste platserna på hela Cape Sounio. Dessa villor är designade för kräsna resenärer som är ute efter elegans, stil och komfort.


Det stora sovrummet har en kingsize-säng och ett stort vardagsrum med separat matplats och sittgrupp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg