måndag 16 december 2019

Saker man kan klä ut sig till på s

Barn till de Bästa Priserna! Charleston, Cowboy, Disco. Om din fantasi behöver lite hjälp på traven så kan du kolla lite extra i den här kategorin, då du hittar både vanliga och ovanliga dräkter här.


Här hittar du alla våra maskeraddräkter som börjar på bokstaven S. Vad sägs om att till exempel klä ut sig till en sexterapeut?

Det kan vara kul till svensexan eller när du är på tu. Vi har samlat några tips om kreativiteten slutar flöda. Har du lite mer tid och förberedelse – klä ut dig till din favoritkaraktär!


Nedan har vi samlat några outfits som du ganska enkelt kan fixa. Lätt att klä ut sig till och det går att vara hur många som helst. Lindex säljer gula strumpbyxor för kronor.


Lilla sjöjungfrun (pax för Ursula!) Klä ut dig till Ursula och låt din bästa vän vara Ariel.

Ni blir helt klart festens höjdpunkt! Peruker finns att köpa på Partykungen för kronor. Om du har tillgång till namnlappar kan du klä ut dig till en.


Låt mig därför börja med detta: Nej, ingen kan bestämma vad någon annan skall klä ut sig till. Det finns ingen klädpolis, än i alla fall. Det går heller inte att begå kulturell appropriering i sin utklädnad eftersom detta är något som sker på en strukturell nivå, till exempel något företag sysslar med. Att klä ut sig behöver vaken vara dyrt eller krångligt, med lite fantasi kan du få till en riktigt bra utklädnad av saker du redan har hemma. Med inspiration från Amelia listar vi här enkla och billiga idéer på hur du kan klä ut dig på halloween!


LÄS OCKSÅ: Fin dekoration till halloween som du enkelt fixar själv – smarta. I morron ska jag och min man på fest. Alla ska klä ut sig till något på S , så nu behöver vi massa tips. Tjenaare alla på Fragbite. Om du vill klä ut dig till en av Tim Burtons käraktärer så kolla in våra halloween kostymer, här finns bl.


Edward Scissorhands maskeraddräkt. Eller varför inte klä ut dig till Hellboy.

Det bästa med att klä ut sig till Harry Potter på Halloween är att få ytterligare en anledning att klä sig i en mantel och låtsas att man går på Hogwarts. Dessutom kan man ju välja om man är ond eller god. Om du vill glänsa lite extra så här på Halloween bör du definitivt satsa på att vara hjälten – Harry Potter.


Vem gillar inte att klä ut sig ? Jag tänkte bildbomba er lite med tips på saker man kan göra till Halloween, både ätliga och icke-ätliga. Halva nöjet är ju att klä ut sig. Att välja Halloween-kostym, eller plagg till en fest där man ska klä ut sig , är inte lätt. Får man bära exakt vad man vill?


Det råder delade meningar om detta, men vi på Modette tycker i alla fall att det är viktigt att ha några frågor och tankar i bakhuvudet när man väljer sin Halloween-outfit. Om man inte har förhud kan ollonet på kuken kännas torrt och då kan det vara lite skönare att onanera med något som fuktar. På samma sätt kan den som inte blir så våt i fittan också använda extra glidmedel när man smeker sig själv.


Om man vill göra på något annat sätt kan man ta hjälp av saker man har hemma. Hawaii-tryck och sandaler eller inte, jag kan ju tycka att Ingrid såg rätt cool ut haha… Lisa Arnell betonar samtidigt att trend och stil är två helt olika saker : – En stil kan vara cool utan att vara trendig, och tvärtom. Det viktigaste är ju ändå att man känner sig fin i det man har på sig. Smak är ju, som tur är, subjektivt. För museets små besökare kan man besöka utställningen Följa John där barnen kan klä ut sig till troll, prinsessa, prins eller någon annan sagofigur.


Följ med på en spännande färd från träd till färdig tändsticka i världens enda tändsticksmuseum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg