måndag 16 december 2019

Spotify kopplat till fel facebook

Logga ut från Spotify och logga sedan in igen med FORTSÄTT MED FACEBOOK. I så fall är det troligt att du har ett konto kopplat till den e-postadressen. Och du kan se vad dina vänner lyssnar på.


Den e-postadress som är kopplad till ditt Spotify -konto (t.ex. med Gmail, Hotmail osv.). Mitt spotifykonto är kopplat till min facebook men nu vill jag inaktivera mitt facebookkonto men varje gång jag loggar in på spotify så aktiveras mitt facebookkonto igen. Hur ska jag göra för att koppla bort min spotify från facebook ?

Nu blev det lite rörigt men kan skylla på att jag är trött. Välj Appar och webbplatser. Om du hittar ditt konto på det här sättet väljer du LOGGA IN MED FACEBOOK för att logga in. Om du inte vill att Spotify ska vara anslutet. Hur lägger jag till eller tar bort Instagram-inloggningsinformation på min enhet?


Hur ändrar jag språkinställningarna? Hur rensar jag min sökhistorik på Instagram? Genom att logga in på Spotify Premium, med hjälp av ett användarnamn och lösenor kan man också se vilka kortuppgifter som är kopplat till kontot.


Och på så sätt kan man använda sig av de uppgifterna för att genomföra köp online, utan att någonsin ha haft tillgång till kontokortet.

För ett tag sedan kopplade jag bort facebook från spotify. Dock ångrar jag de nu, så om någon vet hur jag kopplar tillbaka spotify med facebook kan ni snälla hjälpa mig? Halloj, skaffade spotify premium i början av terminen på ett spotify konto.


Efter en månad sa den att dom inte kunde dra pengar, så mitt spotify blev spotify free. Försökte köpa igen men den ville inte, så det blev ett nytt konto kopplat till facebook. Lånade ut min spotify till min kusin en snabbis och nu står det hennes namn på spotify , även på facebook.


Gå till din profil och tryck på. Tevippen Hm, om Spotify har problem med marginalerna borde de antingen öka andelen reklam eller höja priserna på Premium så får de mer pengar, vilket även ger mer pengar till artisterna om Spotify delar med sig. Tryck på Inställningar.


See actions taken by the people who manage and post content. Om du uppmanas att Namnge enheten, gör du det och klickar på Spara enheten, Logga in. Hur kopplar man ihop sin spotify med facebook ? Koppla Spotify till facebook. Jag antar att det är jag å att Spotify har några servrar eller något i Indonesien och bekräftar att det är jag. Trodde du att du kände till alla Spotify -funktioner?


Fel , fel , fel , det finns ett universum av appar, funktioner och tricks som förbättrar ditt musiklyssnande. Förbluffande många känner inte ens till vissa grundläggande finesser – här är tips som gör dig till Spotify -proffs! Fixa bättre ljudkvalitet!


Jag har nedgraderat det från premium till free men nu när jag ska ordna premiumtjänsten via er så kräver ni användarnamn.

När jag ber om mitt lösenord och användarnamn via spotifys hjälptjänst hänvisar de endast till att jag har facebook kopplat till den mailadress jag har registrerat. När jag försöker acceptera inbjudan till spotify family står det följande: Tyvärr! Tjänsten inte fungerar?


Här kan du se vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg