måndag 16 december 2019

Visma collectors kundtjänst

Visma collectors kundtjänst

Visma Sverige består av många olika bolag - det bästa är om du kan kontakta rätt bolag direkt. Om du inte hittar rätt bolag med hjälp av väljaren ovan kan du kontakta vår växel som kan hjälpa dig. Växeln är öppen vardagar 08. Ibland kan du få vänta på svar eftersom det är många som ringer. Mer än inkasso och betalningspåminnelse.


Visma collectors kundtjänst

Här finns hela processen från faktura till betalning. Bra rutiner som ökar betalningsviljan och. Kontakta oss på Visma Spcs, här hittar du alla kontaktuppgifter och öppettider. Vi använder cookies som sparar information om dina besök på vår hemsida för att förbättra din upplevelse. Tillsammans med uppgifter du själv anger skapar vi en profil så att vårt innehåll passar dig.


Ett namn som bättre stämmer överens med hela vårt erbjudande – från faktura till betalning. I och med namnbytet kommer Vismas inkassoverksamhet nu ha samma namn i Sverige, Norge och Finland och därmed bli ett mer enat bolag över landsgränserna. Att jaga inbetalningar är inte kul. Med Visma AutoCollect gör vi det åt dig.


Vi skickar påminnelse och inkasso åt dig. Kostnadsfritt för dig som är momsregistrerad. Marknadens bästa inkassoavtal. Du kan följa status på din faktura. Hanteras direkt i Visma Administration.


Logga in Glömt lösenord? GDPR Visma Blogg RSS-feeds info. Vismakoncernen är Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster inom program och system, outsourcing, inköp och inkasso, retail IT-lösningar samt projekt- och konsulttjänster. Hur kan vi hjälpa dig? Vi på kundservice hjälper dig när du behöver det.


Företaget ingår i Visma -koncernen och är specialiserat på kravhantering, som respekterar och ofta också fördjupar kundföretagets egna kundrelationer. Visma Financial Solutions har lång erfarenhet av att säkerställa likviditeten och öka lönsamheten hos små och medelstora bolag. Välkommen till Visma Spcs!


Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. Läs och skriv rekommendationer om Visma Collectors AB i Helsingborg. Visma Recruit är ett av Nordens mest använda rekryteringssystem och mer än miljon arbetsansökningar hanteras årligen i systemet.


Kundtjänst Visma Collectors. Student Stockholms Universitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg