tisdag 24 december 2019

Ticnet biljett serienummer

Se våra topp-erbjudanden! Här läser du om vad som gäller för redan köpta biljetter. Vill du veta hur du ändrar dina kunduppgifter eller tex prenumererar på vårt nyhetsbrev så klicka här. Vanliga frågor om hur man köper biljetter.


Allt du behöver veta om Ticketmaster Presentkort.

Evenemangsbiljetter som köps via Ticketmaster är inte personliga. Biljetten ger inträde till evenemanget en gång och den som har biljetten i sin hand har tillträde till arenan. Undantag kan förekomma då arrangör eller artist valt att ha personliga biljetter.


Information framgår då tydligt på eventsidan. Du loggar in med din e-postadress och lösenord. Om du nekas inloggning kan det bero på att du tidigare haft flera olika konton registrerade på samma e-postadress.


Ticnets affärsidé är att det ska vara enkelt att köpa och sälja biljetter. Idag förmedlar Ticnet tusentals biljetter varje dag till teater, konserter, idrott, festivaler och mässor.

Söker du biljetter till ticnet ? Använd då nedan sökforumlär för att hitta den biljett du söker. Vi har samtliga biljetter som släpps från Ticnet. Hos Ticketmaster kan du köpa och boka biljetter till såväl konserter, föreställningar, musikevenemang, teater, idrottsevenemang och festivaler. Klicka här för bokning av biljetter ! Du kan be säljaren om serienumret på biljetten för att sedan kontakta konsertarrangören för att se att serienumret finns.


Tänk dock på att arrangören inte kan garantera att biljetten är äkta genom att titta på serienumret eftersom det kan finnas flera biljetter på samma serienummer. Du hittar biljetter till olika föreställningar. Flera biljetter med samma serienummer kan ha sålts på andrahandsmarknaden, vilket gör att bara en person kommer in. Boka dina biljetter nu! Kontakta företaget om du har blivit lurad.


Om biljetten du får inte är giltig eller om biljetterna inte stämmer överens med det du köpt kan du kontakta företaget du köpt biljetterna av för att kräva tillbaka de pengar du lagt ut, enligt Konsument Europa. Här kan du ange din sökfråga. Testa att söka på ortsnamn, artist, hockeylag eller exempelvis sport. Sök efter: Rabattkoder.


Köp biljetter till Sven Ingvars - Ingenting är som förut, allt är som vanligt. Och nojar lite för att bli blåst och köpa falska biljetter.

Funderade på om jag nojar i onödan. Finns det någon som har råkat ut för det och inte kommit in? Läste någonstans att man kan kolla upp en Ticnet biljett , hur gör man då? Ringer in och säger att jag har köpt en biljett på blocket och undrar om den är äkta?


Sveriges största evenemangsguide.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg