fredag 13 december 2019

Takmassa trebolit

Takmassa är en kallflytande, fiberarmerad asfaltprodukt. Den används för renovering och uppfräschning av gamla asfaltbaserade tätskikt som fortfarande är täta. Laga vid behov eventuella skador med Asfaltkitt.


Användes även till grundning av äldre papptak som skall strykas med Trebolit Takmassa. Trebolit Asfaltprimer är avsedd för förbehandling av ytor som skall fukt- eller membranisoleras.

Innehåller vidhäftningsmedel, fäster på fuktiga ytor. TAKMASSA Används för renovering av gamla bitumen-baserade tätskikt. Denna broschyr utvisar olika användningsområden för vårt produktsortiment. Bitumenbaserad fiberarmerad takmassa för läggning av fogfria tätskikt vid renovering av papp- och plåttak. Kall massa som inte behöver värmas.


Renovera papptaket med Hagmans Takmassa. The Worst Roofing Job Ever!

This Tops Anything I have Seen in Years of Roofing - Duration: 7:11. Appli­cera därefter asfaltkittet med hjälp av spackel eller styv pensel. Eventuellt kan förstärkning göras med väv som trycks fast i kittet.


Lägg då ytterligare ett skikt kitt ovanpå väven. Jag köpte ett hus med platt tak och ett gammalt papptak som såg lite slitet ut. Nästa vinter sprack taket och jag fick en läcka in i garaget. Torktid är – timmar vid °C. Blandas väl före och under arbetets gång.


Produktbeteckning: TREBOLIT TAKMASSA. Närmare upplysningar om den som tillhanda-. Så här lätt lägger du ditt Glaciärtak själv Trebolit taktäckning Taktäckning steg-för-steg Om ditt tak har god vattenavrinning kan du enkelt och snabbt lägga taket med Trebolit. För underhåll av asfaltbaserade tätskikt som fortfarande är täta.


Filter (aktiva filter). Glasbetong (1) Protego (3) Trebolit. Borsta ytan ren från lösa partiklar och smuts.


Asfaltlösning för ytor som skall fuktisoleras, läggas med nytt tätskiktsmembran eller bitumen papptak som ska behandlas med takmassa.

Användningsområde Asfaltprimer är en tunnflytande asfaltlösning baserad på oljeasfalt och lättflyktiga lösningsmedel. Duri har ett brett sortiment med golvprofiler, verktyg, maskiner och ytbehandlingsprodukter för installation, renovering samt underhåll av alla typer av golvmaterial. Trebolit E-LIT är ett nytt tätskiktssystem som svetsas med varmluft och kan därför med fördel användas på tak i känsliga miljöer där särskilda krav förekommer, eftersom gasolsvets inte får användas. Tätskiktssystemet är avsett för både nyproduktion och renovering av gamla tak.


Här finner du företag som arbetar med takmassa , läggning. Läs mer om hur varje enskilt företag arbetar med takmassa , läggning på företagens sidor och hemsidor. Kontakta företaget direkt eller skicka en förfrågan om takmassa , läggning till ett eller flera företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg