onsdag 2 oktober 2019

Utanpåliggande eluttag med usb

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jussi vägguttag utam ram med integrerat USB -uttag, 1-vägs, IP21. Förlusteffekt endast 1W.


Komplettera med ram ur Jussiserien.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring. Vägguttag, eluttag med integrerade jord- och petskydd. Hörnboxen kan med sin fördel monteras under skåpen i köket och genom sin vinkel ge enklare anslutning av stickpropparna. Hörnboxarna finns i vit, silver eller antracit från Liton.


Schneider Electrics uppdatering på deras uppskattade USB -vägguttag. Ladda dina bärbara USB produkter direkt i ett USB uttag utan klumpiga transformatorer.

Exxact USB vägguttag monteras direkt i standard apparatdosa, förhöjningsram 35mm eller i en hörnbox för smart placering under köksskåp eller liknande. Laddstation för surfplatta eller mobil. Praktiskt när man har flera enheter som behöver laddas på samma gång.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Eluttag , till exempel vanliga vägguttag, är nödvändiga för att vi ska kunna använda mycket av det som hör till en bekväm vardag. Ofta är vi tvungna att möblera våra rum utifrån var uttagen sitter. Ett eluttag för varje behov.


Serierna Jussi och Impressivo. ABB:s eluttag med petskydd i insatsen finns som 2-vägs, 4-vägs och 3-vägs Europauttag. Välj hörnbox för placering i hörn eller under skåp. För badrum och utomhusmiljö finns kapslat tvåvägsuttag med högre skyddsklass. Vi har eluttag för så väl infällt som utanpåliggande montage.


För utanpåliggande montage används dosa 35mm. Adapter Världen-EU med USB är en reseadapter från Skross med totalt st uttag som kan leverera en ström av totalt A. Jag godkänner att få kommersiell information via e-mail från Conrad Elektronik. Jordat uttag med USB -laddare (GT-743) för 1Kr – Enkelt vägguttag med separat USB -port för laddning av exempelvis mobiler, surfplattor osv.

Denna kompakta överspänningsavledare har ett eluttag samt två inbyggda USB – portar med totalt 2. Ampere, som låter dig att ladda dina. Bilen är utrustad med AUX-, USB – och eluttag. För dina taklampor behöver du utanpåliggande strömbrytare av olika slag. Har du fler än en lampa som går till samma brytare kan du behöva en med två knappar, och har du enbart en lampa så funkar en knapp helt perfekt.


Dessa är lätta att montera med hjälp av skruvanslutning och kommer i lite olika klassiska designer. Elko plus finns fast bara med USB vad jag kan se. Det hade räckt med ett 230V-uttag och ett USB -uttag, typ att den ena 230V-brunnen är utbytt mot USB.


Eftersom det ena uttaget i vanliga dubbeluttag numera nästan alltid är upptaget av en USB -laddare skulle man lika gärna kunna ha den inbyggd! Levereras komplett med förhöjningsram. Kan monteras på dosa eller direkt på vägg.


Vid montage på dosa finns möjlighet att gå vidare med utanpåliggande kabeldragning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg