tisdag 1 oktober 2019

Transport och logistik tidning

Välj din favorit eller ge bort ett presentkort. Beställ din prenumeration enkelt online och få din tidning digitalt och i brevlådan. Unna dig en lyxig prenumeration. Prenumerera på svenska och internationella tidningar. Logistik och transport kräver säkra vägar.


Transportnytt är en oberoende tidning och webbplats och har som sin viktigaste uppgift att ge varuägare och transprtköpare.

Bevakar hela logistikkedjan med lagring, vägning, märkning, förpackning, samt manuell och automatisk hantering. Transportnytt Ledande inom logistik , materialhantering, transport och logistik , Bevakar logistikkedjan, lagring, vägning, märkning, förpackning, manuell. Tidningen har sex utgåvor per år. Vi bevakar logistikens hela bred från transporter , godsflöden och lager till fastigheter.


Utbildas i gott kundbemötande. Håll dig uppdaterad med Transportnet. Best Transport vet att god service är en viktig nyckel till nöjda kunder.


Anmäl dig till branschens ledande nyhetsbrev och håll dig uppdaterad med aktuella händelser och nyheter om vad som händer.

Med tidning webb och nyhetsbrev når du hela transport - och logistikbranschen. Vi är en oberoende tidning och webbplats där vi bevakar hela transport och logistikkedjan. Ett initiativ från Widrikssons Åkeri har skapat nya småföretag inom transport och logistik som kontrakterats som lejdåkare för Widrikssons. Flera av företagen har både anställt egen personal och investerat i fler fordon.


Med lång erfarenhet i branschen och starka resurser inom all slags transport fokuserar vi mot att vara en stark och flexibel partner till våra kunder, med möjligheter att lösa allt från de enklaste transporter av gods, till mer komplexa logistiska flöden. Vi måste ta ansvaret, för våra barns skull, att ställa om både transport - och logistikbranchen till hållbarhet. Lika svårt tycker de det är det att rätta sig efter tolkningar som de menar inte finns i skrift.


Nu hoppas de en kommande prövning i Förvaltningsrätten ska bringa klarhet. Här kan du läsa e- tidningen , den digitala versionen av papperstidningen. Senaste numret Tidigare nummer. Vill du läsa tidigare nummer? Klicka på knappen Nummer i höger-menyn inuti e- tidningen.


Förra året räddade LO-fackens informatörer hem totalt miljarder kronor till arbetare som missat att söka ersättning från de olika avtalsförsäkringarna. Våra mässtidningsproduktioner. Transport ligger i toppskiktet, med närmare 1miljoner kronor som gick till bland annat långtidssjuka och arbetsskadade.


Du ska även kunna överblicka flera saker samtidigt och organisera transporter på ett effektivt sätt. Stresstålig: Du bör klara av att hantera ett högt arbetstempo och att kunna lösa problem med transporter allteftersom de uppstår.

Den senaste forskningen, trender, hållbarhet och miljö, praktiska tips, underhållning och nyttigt vetande. Bland våra läsare finns logistikchefer, transportchefer, lagerchefer och vd:ar över hela landet. Rotra är ett familjeägt transport - och logistikbolag med 8medarbetare och en årsomsättning på motsvarande cirka miljard kronor (1miljoner euro).


I förvärvet ingår Rotras verksamhet inom landtransporter som består av en fordonsflotta på mer än 2lastbilar som bedriver transporter över hela Europa. Det ingår även kontinuerliga besök på ledande företag i branschen, samt gästföreläsningar av aktiva transportledare. Förstärkta och uppdaterade infrastrukturella system skapar inte enbart affärsmöjligheter för vår industri. But every day the challenges seem to get bigger.


The world is changing rapidly so the solutions that work today won’t necessarily work tomorrow.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg