onsdag 2 oktober 2019

Takhängare för grytor

Hos oss hittar du köksutrustning från välkända varumärken till bra priser! Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats. Välj emballage efter din image.


Takhängare i krom från Hahn. Från engelska Hahn Kitchenware kommer lyxiga takhängare och vägghyllor för grytor och redskap.

Hängarna finns i olika storlekar och färger för att passa in i ditt kök. Från Hahn kommer även en serie kryddställ för 1 eller burkar samt ställ med små glasburkar från Kilner. Finns i ljust och mörkt trä.


Grytor och kastruller för alla dina favoritrecept. Från mustiga grytor till krämiga såser – våra grytor och kastruller gör det enklare för dig att laga god mat. De är hållbara, håller en hög kvalitet och har smarta funktioner som exempelvis greppvänliga handtag. Laga morgondagens middag idag.


I gengäld lägger du själv minimalt med tid på tillagningen – låt maten sköta sig själv grytan , kastrullen eller pannan.

Istället för att ödsla tid på att hacka och skära ingredienserna för att det ska gå snabbt att steka eller koka, lägger du köttet helt i grytan och bara klyver rotfrukter. Förutom en självklarhet för en webbshop - kvalitativa produkter - är kundkontakten en av anledningarna till att vi handlar på Storagrytor. Snabba, hjälpsamma och korrekta svar, ingen fråga är för dum! Gryta är varmt och gott som passar både till fest och vardagsmiddagar.


Från gräddiga kycklinggrytor till heta chiligrytor - här är våra recept på grytor. För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta. Handla din Köksutrustning för hemmet eller restaurangen på Tingstad.


Förför dina gäster redan vid entrén med ljuvliga dofter av din underbara gryta ! I denna kategori har vi nämligen gjort det möjligt för dig välja bland flera snabba grytor som passar perfekt en vanlig vardag. Nu börjar de mustiga smakernas högsäsong. Välkomna den nya årstiden med att koka en riktigt läcker gryta med dina favoritingredienser.


Vi har allt från snabba grytor till långkok. Portvinsgryta med högrev och sidfläsk. När det blir kallare ute är det gott med en värmande gryta.


Dessutom passar det utmärkt att ha med sig i matlådan - de flesta grytor blir bara godare och mer smakrika när det fått stå ett tag!

Här har vi samlat våra bästa recept på goda grytor. Grytor för alla dina matlagningsbehov Du hittar alla typer av grytor i vårt sortiment av kokkärl. Oavsett om du letar efter en stor gryta i rostfritt stål för din hemlagade soppa, eller en uppsättning grytor och kastruller för din vardagsmatlagning, så hittar du det hos oss.


Man behöver heller inte oroa sig för att den ska bli dålig om den står framme för länge, såvida man inte har mjölkprodukter i den. Jag tycker också att en vegetarisk gryta är smidig vardagsmat. Gör en stor omgång och frys in det som blir över.


På så vis har man mat till flera middagar och lunchlådor. En induktionshäll har många fördelar, bland annat är den energisnål och snabb. Dock fungerar inte alla sorts grytor på en induktionshäll. Fungerar till exempel en kopparkastrull på en induktionsspis? Här är listan på grytor och kastruller som fungerar på en induktionshäll.


I vår webbshop har vi samlat ett brett utbud av grytor som vi tycker passar i ditt kök. Olika grytor är bra på olika sätt. En gjutjärnsgryta har ett härligt utseende och är ofta väldigt.


Grytan är betydligt större och väger in på liter medan sauteusen är på liter och perfekt för att tillaga sås i. Scanpan Fusion har många fördelar som gör den till ett lämpligt kastrullset men tillverkningstekniken med jämn värmeledning, snygg design och droppfri kant gör att det är ett riktigt bra kastrullset och grytset att satsa på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg