fredag 1 februari 2019

Kirsch uskena

Kirsch uskena

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! U-skena är en populär och diskret skena som passar utmärkt till lättare gardiner.


Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak, utan hållare eller beslag. Läs mer om U-skena här. En liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner. Trä i de mötande skenornas överkanter i skarvdelen och låt de mötas på mitten.


Träs enkelt i U-skenans spår för göra din gardin flyttbar. De är fästa på en strip, så när gliden är på plats i spåret så drar du bara försiktigt bort stripen. Kirsch U-Skena och tillbehör hittar du här. Lagervaror skickas inom timmar. Glid med ögla i strip till U-skena.


Kirsch uskena

Passar samtliga U-skenor och är enkel att trä i skenans spår, tack vare att gliden är fästa på en strip. U-Skena , komplett set med skena, glid och stopp i vitt från Kirsch. Skarvdelen kommer ligga som ett lock på ovansidan av skarven. För oss är det viktigt att varje produkt genomsyras av kvalité i design, funktion och hållbarhet. Fri frakt över 5kr.


En lamellgardin är en flexibel avskärmning, som dämpar ljuset och skärmar av rummet, utmärkt för både stora och höga fönsterpartier som mindre. Naturligt barnsäker utan hängan de linor eller kedjor. Följande tillbehör passar till U-skena.


Raka och vinklade gardinskenor med tillbehör, för lätta gardinuppsättningar. Genom att komplettera din U-skena med en skarvdel kan du få din skena precis så bred du önskar. Vid skarven bör en extra hållar. Det är möjligt att komplettera med gli med eller utan klämma, och ändstopp. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Skenan finns i vitt och aluminium och maxlängd beror på om skenan är måttbeställd eller inte. U-skenan monteras enkelt både på vägg, i tak och nisch. Detaljerad beskrivning. Diskret och nätt skena som passar utmärkt till lättare gardiner. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska. Förpacknin gen innehåller två gardinskenor som.


Har du lätta eller medeltunga gardiner rekommenderar vi U-skena eller Alex gardinskena. De fungerar även till tyngre gardiner, men du kan behöva fler fästen och kortare avstånd mellan fästena för att det ska bli stabilt. Hur hänger du helst dina gardiner? På en snygg gardinstång såklart. Därför har vi ett brett sortiment av gardinstänger i alla möjliga olika stilar, färger och former.


Kirsch uskena

Kolla in våra gardinstänger och skenor från Kirsch. För att passa perfekt till dina fönster. Med en klassisk kirschstång skapar du smidigt en snygg gardinupphängning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg