fredag 22 februari 2019

Odla skägg guide

Stort utbud av fröer, växter och annat till din trädgård. Skägg kräver engagemang – och det kan vara en riktig utmaning. Kan du över huvud taget få ett fullskägg?


Varför växer skägget ? Och helt basalt, – varför skaffar du inte bara skägg ? Logiskt sett skaffar inte män skägg för att rakning är mer vanligt än att låta skägget växa. Guider Skäggvård Färga skägget Odla helskägg Mustaschvård Rätt skäggfrisyr till din ansiktsform Skäggtrimning Kliande skägg ? Dags att odla skägget ? I vår kompletta skägg - guide hittar du allt du behöver känna till! Idag syns skägg både i street style-magasin och i vardagens livsmedelsbutik: från välansade skäggmän i kostym, till buskiga hipsterhakor som skulle göra tomten avundsjuk – och allt däremellan. Här hittar du vår Awesome skägg guide , vi berättar våra tips för att odla ett tjockt och långt skägg.


Att odla ett fint skägg kräver sin man. Du måste nämligen komma ihåg att skägget ska vårdas, trimmas och tvättas. På det sättet får skägget de bästa förutsättningarna att växa stort och fint utan att hudproblem uppstår.


Odla skägg guide

Här berättar vi för dig hur du kan komma igång att anlägga ett fint helskägg. Har du äntligen bestämt dig för att spara skägg ? Det gör du helt rätt i då det finns få saker som trendar mer. Nedan går vi igenom vad du behöver tänka på och göra för att få ett riktigt härligt skägg - Läs den stora guiden här!


Tålamod är a och o när det kommer till att spara skägg. Oavsett om du odlar ett snyggt Connery skägg eller ett rejält helskägg, så ger vi dig en användbar guide för dina första fyra veckor av skäggodling, resten är upp till dig. Om du är van med ett slätrakat ansikte, handlar den första veckan mindre om vad du gör, och mer om vad du inte gör med ditt blivande skägg. Skägg är nämligen trendigare än någonsin! Har du däremot en gles, lite småmesig eller allmänt långsam skäggväxt – och avskyr det?


Ja, då bör du prova nedan tips. Och du, dela gärna artikeln med din fjuniga kompis. Nej, skägg har nog aldrig varit så trendigt som det är just nu.


Här hos oss hittar du bra tips och råd i hur du bäst odlar ett snyggt och klädsamt skägg , och hur du på bästa sätt sköter om ditt skägg när det har vuxit till sig. Vi delar med oss av våra egna erfarenheter från att odla skägg , varvat med tips och råd från experter och de med som har lång erfarenhet av skägg. En enkel guide om hur du håller ordning på skägget.


Odla skägg guide

Vi vill inte få det att verka som en hel vetenskap att ha ett skägg , det krävs egentligen bara lite baskunskap och några fåtal produkter samt verktyg. Vi har gjort en guide till dig så att du på ett lätt sätt kan hitta de rätta produkterna och få lite kunskap på samma tid. Skägget blir vildvuxet och ser allmänt ovårdat ut. För att hjälpa dig på traven har vi här våra tips för att odla skägg som ser snyggt och friskt ut.


Hitta den skäggstil som passar din ansiktsform. Stimulera skäggväxten genom att ta hand om kropp och själ. Vårda skägget som växer ut med rätt skäggvårdsprodukter.


De flesta som har misslyckats med att odla ett skägg , har i verkligheten inte prövat ordentligt. Det kan ta upp till fem veckor för skägget att växa till sig så att det blir riktigt kraftigt – innan dess är det skäggstubb som gäller för de flesta! Eller ja, vill man gå runt och se ut som en grottman så krävs det inte så mycket än att man låter det växa. Ingefära är både gott och nyttigt.


Och enkelt att odla själv, även här hemma i Sverige. Här får du en steg för steg- guide till hur du odlar din egen ingefära. Har du en sådan där mysig, lite lurvig Jesuslook? I den dagliga skötseln av skägget är det flera läsare, som Magnus, som rekommenderar hårbalsam, ibland kombinerat med kam eller borste.


Per Samuelsson vill slå ett slag för luskammen för att reda ut trassliga skägg. Trött på en gles skäggväxt eller att det växer långsamt? Vi guidar dig till hur du får tjockare skägg och odlar det snabbare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg