tisdag 19 februari 2019

Vattentät kontakt

AMP kontakter för vattentät polig kabelanslutning som tål Ampere Perfekt för vattentät anslutning av LED eller Xenon arbetsbelysning eller projekt med Xenon konvertering där strömanslutningskabel till ballasten önskas förlängas, då AMP kontakten hanen passar i alla xenon ballaster av konverteringstyp. USB-uttag dubbelt BLUE SEA. Denna honkontakt har två stift och passar kablar med kabelarea 5-mm².


Max 150w per kontakt rekommenderas. Välj hane (plug) eller honkontakt (receptacle) i menyn till höger.

Stickkontakt vattentät 230V från Hjertmans. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. IPtät USB kontakt för utomhus montering när lock är monterad. Till USB kabel med USB A-hanee kontakt. Letar efter vattentät kontakt för utvändigt montage av kabel från solpanel.


Tanken är att ha mina lösa paneler med kabel och kunna docka in dessa i bilen via regulator till batterierna. MC jag är ute efter något som är fastmonterat.

Vi har vattentäta lösningar som skyddar allt från telefoner, power banks och ficklampor till dina kläder. Våra vattentäta säckar, ryggsäckar och diverse fodral finns i flera olika praktiska storlekar allt efter dina behov. I vårt sortiment hittar du vattentät förvaring från Osprey, Sea to summit, Aquapac och många fler. Nu finns produkten i kundvagnen.


Lagerstatus I lager Artikelnr. Strömbrytare vattentät IP65. Max belastning 16A vid 12V. Köp Kabelskohus vattentät , hankontakt hos Würth.


Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig bästa service. Bra kontakt , men kanske inte så lämpligt att ha anslutningen i gasskåpet? Klicka för att förstora. Hej, Jag är ute efter en smidig vattentät kontakt som skall användas till ett snabbfäste för extraljus. Kablar till två extraljus skall dras genom denna är det.


IP69K vattentät kontakt för kabelförband. Vattentät strömbrytare för infällt montage. Gängdiameter 21mm, 19mm platt.

Deutsch DT kontakt (2-polig) PRO för montering med specialtång. Jättelent och mjukt lakan, känns inte plastigt vilket är ett stort plus. Men tyvärr krympte det ett par centimeter i tvätten. Vibrationslarm vid alarm, samtal, sms-notifieringar från sociala nätverk med mera. Mobilen har kapslingsklassen IP54.


Aktivitetsarmbandet larmar även när du har suttit stilla för länge. Det innebär inte att den är helt vattentät , men det ger åtminstone ett visst skydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg