torsdag 21 februari 2019

Michaela forni pojkvän danny

Shoppa varumärket till kampanjpris idag! Aktuella kampanjer Hemelektronik! Michaela Fornis blogg har i års tid har varit en av Sveriges största.


Hon älskar pasta, rödvin, yoga och att skriva (fyra böcker so far!). Lyssna på och läs nyheter, tips och bilder inom Karriär, Wellness, Skönhet, Mode, Teknik och Träning. Forni är ett nytt och modernt onlinemagasin.

View this post on Instagram Nu är det vi tre mot världen! Bland annat har Michaela varit delägare i en webbshop, medverkat i realityserien Glamourama, jobbat som DJ, skrivit två böcker, varit moderedaktör på Nöjesguiden, vice vd på mode- och bloggportalen Devote och designat en egen skokollektion. Min pojkvän förhoppningsvis! Annars tycker jag om att slänga eller ge bort saker och fäster mig inte alltför mycket vid något materiellt, jag tror att det kan vara farligt att göra det.


Skip navigation Sign in. Hennes största passion är skor som hon gärna skriver om i sin populära blogg på Stureplan. Hur träffades dina föräldrar, din pappa är väl italienare?


Jag försökte i alla fall. Mamma jobbade som servitris och pappa såg henne och tänkte att ”den tjejen ska jag gifta mig med”.

Få tag på dina favoriter till kampanjpris! En blå soffa är hennes senaste köp. Var hittar du inredning?


En ledig söndag är det jättetrevligt att ta en promenad och titta på inredning på ställen som NK, Room och Nordiska Galleriet. Vi träffade Michaela och pratade om nya kollektionen, pojkvänner som tar över skogarderoben och framtida drömmar. Jäkligt mäktigt faktiskt, en dröm som besannas. Det känns extra kul att få släppa just denna typ av sko också.


Av va kan man fråga sig? Jobbar på Probag Sweden AB. Valdistriktet röstar borgerligt. Min helg ”I hundparken samlas alla. Bloggen drivs av Anna-Maria och Mia.


Tilde de Paula Eby påpekar att det finns forskare som har avrådigt från att äta den – men influencern säger att hon gjorde sin research och inte kunde se att det skulle vara något farligt med det. Michaela och Dasha berättar om hur de själva har reagerat i situationer då en gammal pojkvän plötsligt dyker upp tillsammans med någon annan vid sin sida. I podden pratar de om både kärlek, vänskap, svek och sorg. Om hur det var att vara år och hur man gör slut med en vän. Absolut vad jag ville göra klockan 23.


Ja såhär såg det ut efter att jag kastat mig på golvet och gråtit UT.

I min blogg kommer ni kunna följa mig och min vardag som består av allt ifrån resor, träning och mode till det vanliga familjelivet. Här kan ni njuta av total avkoppling samtidigt som ni hämtar ny kraft genom motion och gympass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg