måndag 25 februari 2019

Substantiv på bokstaven i

Ord och uttryck på svenska språket som börjar med bokstaven I. Lär dig nya svenska ord. Klicka på ordet för att se dess exakta definition. Ordlista med alla substantiv som börjar på.


Denna kategori innehåller samtliga uppslag där minst en av definitionerna har taggats som Substantiv. Nästan alla substantiv i denna grupp har artikeln ett och slutar på konsonant.

Här ingår även substantiv som har artikeln en och slutar på -are, -er eller -ande (när order hänvisar till en person) eller -are (när ordet hänvisar till en apparat eller enhet). Ett egennamn är ett namn på en speciell person eller en speciell plats, ett speciellt djur eller ett speciellt föremål. Namn är också substantiv. Alla namn börjar med stor bokstav. Linda, Olle, Sverige, Europa.


Kollektivt substantiv. Ett kollektivt substantiv används om man har ett enda ord för en grupp människor, djur eller saker. Stor bokstav används för speciella typer av substantiv , på vissa platser i meningen, samt tillsammans med vissa adjektiv.

Du måste alltid använda stor bokstav i: Början av en mening Exempel Dogs are noisy. Children are noisy too. Personliga pronomen i första person, I Exempel Yesterday, I went to the park.


Se denna artikel – Stor bokstav. Vad är substantivets genus? Genus är namn på en grupp av substantiv , som har samma egenskaper. Vilka genus finns det i. Ord på Svenska som börjar på r - Synonymer.


Detta för att visa att en ny kommunikation startar. Egennamn Egennamn är substantiv som är namn på speciella saker och personer. Att i text få se ordet stavat. Välj med inställningsknappen om du vill se bilder på ordet eller ordet i text. Spanska substantiv indelas i comunes (vanliga) och propios (egennamn).


Vanliga substantiv är allmänna namn på saker, personer eller djur generellt. Exempel: niña (flicka), país (land), perro (hund), biblioteca (bibliotek). Egennamn substantiv börjar alltid med stor bokstav och betecknar en speciell indivi djur eller specifik sak.


När du hittat alla ord får du ett kunskapspoäng.

Har du problem kan du klicka på knappen Ge upp. Spelskaparen har valt hur orden skall placeras på brädet, vilket kan vara läsbara or enradiga or krökta ord eller svårlästa ord. Dessutom kan spelskaparen ha valt att listan med de efterfrågade orden ska ha omkastade bokstäver i orden. Hur många bokstäver innehåller ordet? För alla som är lika dumma i huvet som jag så är adjektiv beskrivande ord.


Iallafall, som rubriken säger skriv ett adjektiv på varje bokstav i ditt namn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg