torsdag 7 februari 2019

Hillevi kofta

Se vårt stora utbud av Kofta på Boozt. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom kläder och accessoarer. TILL VÅRA AUKTIONER ¤¤ ¤¤ Kofta Hillevi Strl. Använd ett par gånger. Damkläder med kvalitet och passform och till bra priser.


Hos Jensens kläder hittar du klassisk, sportig och feminin dammode med fokus på passform och kvalité.

Hillevi of Sweden är ett svenskt varumärke med mycket vackra och feminina kläder. Varumärket riktar sig mot tjejer och kvinnor som har mycket kärlek till familj, vänner och hem. En klassisk stil som du kommer att älska för allti perfekt för kontoret. Långa ärmar och två framfickor.


Noorloggan är placerad på vänster sida av ärmen. Hillevi kläder SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Cardigan Hillevi från Jumperfabriken i fin lammull med dragkedja fram och ribbstickad nederkant och ärmslut. Dekorativ mönsterstickning på gul bakgrund.


Kofta , cardigans, v-ring eller tunnare blusar.

Allt kan tillverkas i ull och merinoull. Allt från snygga eleganta modeplagg till robusta, naturliga tjockollar. Vi har även härliga ponchos i merino- och cashmere-ull.


Cardigan, även kallat kofta är ett perfekt plagg som är svårt att klara sig utan! Den är lätt att slänga på sig och passar till i princip allt. Det är utomordentligt bra plagg att bära över den fina klänningen, till favoritjeansen eller istället för en tunn jacka. Vi älskar våra nordiska designers och när det kommer till stickat håller de sig alltid på topp. I den senaste kollektionen från Vila hittar du härligt långa koftor i vintage-inspirerade toner som grönt, gult och orange.


En lång kofta ersätter kappan när det är lite varmare ute. Den klassiska koftan är ett basplagg i de flesta garderober. Få plagg är lika sköna som en mjuk stickad kofta men dessa variationsrika plagg kommer i en mängd olika utföranden. Koftor är förstås mer än bara komfort.


Här bjuder vi på mängder av trendtips och idéer inför valet av säsongens snyggaste kofta. MQ erbjuder bland annat jumperfabriken hillevi yellow. Under många år jobbade hon på Sveriges största tidningar: Expressen, Kvällsposten, Dagens Nyheter, Aftonbladet och Svenska Dagbladet.


Jeansblå ribbstickad kofta med mönsterstickning Jumperfabriken Hillevi är en mönsterstickad kofta i skön lammull. Vackert mönsterstickad kofta I lammull. Mönstret kring hasen tonas från vitt till svart på ett elegant vis.


Passformen är rak och rymlig.

Modellen stängs med en dragkedja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg