onsdag 6 februari 2019

Ist lärande logga in

IST Lärande stödjer den enskilde eleven genom att den får tillgång till arbetsområden och bedömningar, allt på en och samma plats. Du som vårdnadshavare kan logga in med BankID och ta del av information från skolan om ditt barn. Eleverna kan logga in med sina vanliga inloggningsuppgifter som de brukar använda i skolan. IST Lärande ger dig som lärare ett stöd hela vägen, från planering till undervisning och bedömning. Elever och lärare interagerar och producerar innehåll samtidigt som planering, uppföljning och dokumentation om eleven samlas på ett och samma ställe.


I IST Lärande kan du ta del av bedömningar, omdömen, utvecklingssamtal och dokumention av stödåtgärder. Inloggning IST Lärande. För närvarande kan du som vårdnadshavare inte logga in på IST Lärande. Nytt inloggningssätt med Mobilt BankID kommer snart.


Här finns också funktioner som gör det lättare för vårdnadshavare och administratörer att kommunicera med varandra på ett effektivt och säkert sätt. Växjö kommun väljer IST Lärande till förskolor och skolorEdtechbolaget IST har vunnit upphandlingen av digitalt systemstöd till Växjö kommuns förskolor och skolor. IST Lärande levde upp till kommunens krav på ett systemstöd som är hållbart, flexibelt, tillgängligt och effektivt för lärandeprocessen. Har du problem att logga in?


Ist lärande logga in

Under Relaterad information hittar du en lathund för IST Länkportalen. IST Home möjliggör för nätverket runt ett barn att samverka för att bära det från litet barn till flygfärdig vuxen. Vi skapar en värld där du och dina barn kan utvecklas tillsammans med andra. IST Everyday består av produkterna IST Administration, IST Lärande , IST Schema och IST Everyday Services.


Logga in i IST Lärande. Du loggar in med BankI mobilt BankID eller Freja Eid på vårdnadshavarsidan. För dig som inte har möjlighet att skaffa en av ovanstående e-legitimationer kan vi erbjuda inloggning via ett SkolID. Det bygger på samma inloggningsprincip som BankID och användaridentiteten hanterar inloggning med två faktorer. Slå in atvidaberg-student-learn.


Ist lärande logga in

Du kan behöva logga in med ditt skolinlogg. Uppe till vänster finns tre streck. Klicka där för att se meny på innehållet i elevinloggningen. IST - Lärande – omdömen med mera.


I systemet kan du ta del av de omdömen som har skrivits inför nästkommande utvecklingssamtal. Vi har förstått att alla lärare inte har nåtts av informationen om hur man loggar in i Dexter och IST Lärande efter att vi har bytt länkar. I Verktyg och system kan du själv lägga till länkar som du behöver. I Dexter under rubriken Lärande kan vårdnadshavare se underlag för omdöme, utvecklingssamtal och extra anpassningar. Skola – lärplattformen IST Lärande skola.


Om du saknar inloggningsuppgifter ansöker du om konto via e-tjänsten Dexter skola. Förskola - lärplattformen IST Lärande förskola. För dig med barn i Landskrona stads kommunala förskolor har vi en lärplattform med säker inloggning – IST Lärande. Att logga in på IST lärande. För att logga in på IST lärande behöver man först logga in på skolportalen via Sigtuna kommuns hemsida med sitt bank-id.


Direktlänk till Dexter och IST Lärande. När du loggat in kommer du först till Dexter, där du kan anmäla frånvaro för ditt barn. I veckan publicerade Skolverket allmänna råd om betyg och betygssättning. Dessa utgör en mycket intressant läsning, inte minst i förhållande till IST Lärande.


Ist lärande logga in

Det är svårt att dra andra slutsatser än att IST Lärande rimmar mycket illa med Skolverkets allmänna råd. Adressen till sidan är malung. På den sidan du kommer in på efter inloggning, klicka på ” IST Lärande ” i menyn.


Då dyker ovanstående ruta upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg