torsdag 7 februari 2019

Kollega närgången

Vad ska man göra när ens kollega är alldeles för närgången och liksom klänger på en hela tiden? Försöka glida undan eller säga som det är? Att man är lite för närgången ,. Det finns till exempel ett tidigare fall där en person höll fast en yngre kollega och försökte kyssa henne. Om du upptäcker att en kollega blir trakasserad eller diskriminerad anmäl händelsen till din chef och prata med din officersförening.


Vi har alla ett ansvar att hjälpa till och säga stopp När någon till exempel blir för närgången mot kollegan , när en kollega säger kränkande or när chefen kränker via grad med mera. Den alltför närgångna komplimangen. Den här typen av komplimanger är oftast personliga och då gäller det att du känner personen i fråga riktigt bra. Frågorna har omformulerats för att bättre passa arbetsplatsen, paketerats i kortlek och är tänkta att användas både på jobbet och på utbildningar i syfte att underlätta för kollegor att knyta vänskapsband.


Men vad gör man med introverta kollegor som inte är så bekväma med att svara på närgångna frågor? Risken för att övervakningen kan bli för närgången och omfattande kanske är större med ett armband eller mobiltelefon jämfört med en tjänstebil som positionerar när man kör, men det beror på hur tjänsten fungerar. Jag undrar om man måste svara på närgången fråga från nyfiken kollega ? Ställa frågor om om min familj, ekonomi etc?


Vem jag ska resa med etc? På jobbet så upplever jag henne som närgången och flörtig - utan att någonsin vara fysisk. Vill gärna höra vad du tycker om jobbet, gärna negativt skvaller. Bryter löften och kommer med ursäkter och bortförklaringar och struntar i hur du tar det.


Talar gärna om sin egen förträfflighet, men visar mediokert resultat. Hon är märkt av psykisk stress efter en period på King där hon upplever att hon blev utsatt för påhittade anklagelser efter att ha tagit strid mot en chef som var alltför fysiskt närgången mot henne och kollegor. Det var en kampanj för att få bort mig. Dessa anklagelser var så långt från verkligheten, säger hon.


I en undersökning som beställts av the British Greyhound Racing Board erkänner var fjärde britt att han fått i sig för mycket på julfesten och sedan berättat sanningen för en kollega. Var femte har blivit närgången med en kollega eller chef. Min kollega är för närgången Relationsakuten med Olle Kvarnsmyr, Doktor Kärlek och Frida Malmgren, psykolog svarade på tittarnas frågor om sociala. I företagskulturen är det viktigt med en mer personlig kontakt och ett möte ansikte mot ansikte hör till normen.


Prata också med konstant ögonkontakt och rygga inte tillbaka om du tycker att en grekisk kollega blir för närgången under konversationen. Enligt anmälan ska en anställd ha varit närgången mot en annan. Bland annat ska den anmälde ha kommenterat sin kollegas utseende, velat kramats och frågat om kollegan träffade någon. Den anmälde ska också ha sagt att hen visste var kollegan bodde, den hade för efternamn och ålder.


Kollegan är ofta påverkad på sammankomster, kan vara sluddrig, bufflig eller närgången mot kollegor. Kommer inte till jobbet efter event, påverkad eller bakfull på jobbet. Lånar ofta pengar (utan att betala tillbaka) och begär förskott på lönen upprepade gånger. Närgången kollega och trött sällskapare Hur kan en person få stopp på en kollegas för närgångna klappar utan att förstöra den goda kamratrelationen dem emellan?


Magdalena Ribbing har svar på den frågan, liksom på en annan fråga som också handlar om att dra sig undan lite: Hur kan en person dra sig undan i sociala sammanhang på ett snyggt sätt när personen blir trött och. Fundera på det och nämn inte något för kollegan. Det är verkligen att göra en höna av en fjäder. Där slumpade det sig så att han slemmade sig när flera kollegor hörde, vid ett flertal tillfällen även om ett hade räckt. Jag lyfte då frågan om det var fler än jag som uppfattade honom som påträngande och obehaglig, vilket det kom jakande svar på.


Kollega närgången

Då lyfte jag det med en högre chef, och mannen som var konsult var väck på 24. För några månader sedan började en ny kollega på mitt jobb. Info: årig man, höglju självgod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg