tisdag 26 februari 2019

Hillevi band

Väldigt lättsam svensk pop! Har väldigt mycket att dela med oss av så håll er uppdaterade för svängiga melodier och. Five frisky guys in their best age with lyrics and music straight from the heart are together forming the band Hillevi. The name Hillevi came natural since the five friendspuns and their studio is located on a place called kullen (hill), thats why Hill-e-vi (hill-is-we) The band it selves started with a pretty black story.


Hillevi -fågeln viskar härmed i edra öron att det, vår tystnad till trots, händer stora grejer i vårt magiska kungarike uppe på kullen. Nästa vecka har vi som meddelat det stora privilegiet att riva av ett set med våra vänner och musikerkollegor i Rickard och Juvelerna.

Teemu Ylinikan (Slap Betty!, Roisto yms.) sooloprojekti. Kitaraa, laulua, hyviä. Det handlar om standardjazz med mycket värme med Hillevi i centrum. Hillevi debuterade redan som 12-åring på sång och kontrabas på jazzklubb Katalin i Uppsala och har ett stort antal spelningar i bagaget vid det här laget.


Vi hade så många fina ansökningar i år, säger Hillevi Martinpelto där hon slagit sig ned vid ett av borden på tunet. Bland dessa blev det till slut gitarristen 19-årige Dag Weibel som blev utvald. Jag blev så himla glad när du ringde mig, säger Dag med adress till Hillevi.


Med entusiasm och värme pratar Hillevi Wahl om svåra ämnen.

Denna kombination gör att hon får människor att lyssna på hennes egna erfarenheter av missbruk. Hennes budskap om att ”lyssna på barnen” stämmer väl in med det Blå Bandet arbetar för, att uppmärksamma de barn som växer upp i familjer med risk- eller missbruk. Few cranks and blaablaablaahs here and there but that`s ok.


Färg Oblekt botten och rött och. Hemslöjdsband Hillevi röd. Snabba leveranser och mycket sybehör på lager. Nyckelband sytt av härligt, återbrukat bomullstyg i grönt och orange.


Obs - då detta är ett. Det vore grymt mot barnet att kapa det bandet , bara för att det inte är ett biologiskt band. Det är på samma sätt som med adopterade barn, där adoptivföräldrarna blir riktiga föräldrar för barnet. För ett par år sedan lagstiftade vi om närståendeadoption (och all annan adoption) även för homosexuella.


Bandet Hillevi , med medlemmar från Torestorp och Kin­na, släppte nyligen en trespårssingel – Ekande farväl. Singeln är den första EP:n sedan deras låt Tre sköna år var med på samlingsplattan som skivbolaget A west side fabrication släppte. Författaren och journalisten Hillevi Wahl var i Almedalen på Gotland för att föreläsa hos Blå Bandet. Min man fick ta hand om Elin, och mig, och övriga saker som ingår i ett förhållande. Han var sjukskriven i tre månader, så vi tappade ekonomi.


Han och Elin har ett väldigt starkt fint band än idag, Elin är pappas flicka, säkert för att det var de två i början. Under denna tid bodde vi i samma hyreshus som mina föräldrar.

Dagens tips är ingen regelrätt beskrivning utan mer en uppmaning att använda band ! Använd band för att göra en hylla på en pall eller att göra benen på pallen extra fina eller… linda vackra band runt ett lampskärmsskelett. Piffa till dojjorna med en sammetsrosett! Men Hillevi Pendleton studier visar att endast en minoritet blir av med sina besvär då de behandlas med syrahämmande läkemedel. Dessutom är uppföljningen dålig, vilket leder till att många går med besvären under lång tid och med drastiskt sänkt livskvalitet som följd.


Samarbetet väckte liv i gamla traditioner, berättar Hillevi Wadensten och visar band och en ryggsäck som bevis på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg